Digitale Signage van ruimtes bij VKF Renzel GmbH

VKF Renzel maakt vanaf heden gebruik van digitale deurborden afkomstig van het zusterbedrijf troniTAG. In het hoofdgebouw in Isselburg heeft de omschakeling al plaatsgevonden. Dat het hier om digitale deurbordjes gaat, is op het eerste gezicht nauwelijks te zien. Ommanteld door voorbedrukt acrylglas, uit eigen productie, zijn de digitale bordjes qua ontwerp te vergelijken met hun voorgangers. Alleen wanneer er wat nauwkeuriger gekeken wordt, blijkt dat tekst en afbeeldingen worden weergegeven via een E-Paper-display, waarvan de presentatiekwaliteit te vergelijken is met gedrukte tekst. De voormalige deurbordjes met papieren inleggers worden echter op één punt enorm overtroffen: flexibiliteit.

Uitbreiding van het digitale repertoire

Branding met het bedrijfslogo, wijzigen van weergegeven informatie en reserveren van vergaderruimtes vanaf de werkplek, maken nu deel uit van het dagelijks leven en het digitale repertoire van VKF-medewerkers. Hoewel wijzigingen in ontwerp en informatie centraal worden bijgehouden, kunnen medewerkers in de toekomst vergaderruimtes reserveren door dit rechtstreeks in de digitale kalender van hun computer in te vullen. De reserveringen worden vervolgens automatisch via WLAN naar het betreffende deurbordje verzonden en zullen op het aangegeven tijdstip weergegeven worden. Dit vereenvoudigt niet alleen de planning, maar verhoogt ook de transparantie. Opdrachten worden in kleur gemarkeerd en automatisch gewijzigd.

Lange gebruiksduur en eenvoudige batterijwissel

De levensduur van de batterijen is ongeveer 5 jaar. Een batterijwissel zal met dit systeem vanaf heden ook niet meer toevallig zijn, maar zal centraal worden weergegeven in de beheersoftware, zodat het overzicht hierover altijd bewaard wordt. Het vervangen van de batterij is net zo eenvoudig als het vervangen van de batterijen van een afstandsbediening en dit gaat ook probleemloos zonder dat het bestaande scherm gewist wordt. Niet alleen als deurbordje bieden de digitale labels aanzienlijke voordelen, maar hebben ook absolute meerwaarde op het gebied van logistiek, prijsaanduiding en bewegwijzering.

Meer informatie op tronitag.com
Menu sluiten
Naar boven