Bronzen Superstar voor Bacardi Breezer display

De mooiste en beste POS displays werden op 9 januari 2019 bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking van de display Superstar Award in de Rheingoldhal van de Rheinterrasse in het Duitse Düsseldorf. De Bacardi Breezer display, geproduceerd door VKF Renzel GmbH, ontving de bronzen medaille in de categorie „kunststof”.

Het display overtuigde de jury door de perfecte weergave van de licht- en luchtigheid van de „Bacardi Feeling". Kirsten Schweckhorst (Marketing) licht verder toe:

„Optisch zwevend vallen de kleurrijke drankjes meteen in het oog. De doorzichtige panelen van acrylglas vervullen verschillende functies tegelijkertijd. Aan de ene kant houden ze de flessen op hun plaats met behulp van precies op maat gemaakte uitsparingen, aan de andere kant visualiseren ze een koelblok van ijs dat de drankjes omringt. Een zeer speciaal effect wordt bereikt door de LED-strips die verwerkt zijn in de sokkel van de display, welke ook is gemaakt van acrylglas. Wanneer de LED-strips aan staan, lichten ze niet alleen de inhoud van de fles op, maar ook de gefreesde lijnen en randen. Ze breken het licht en dat versterkt het optische effect. Dit alles zorgt ervoor dat deze display een speciale blikvanger is, vooral in donkere omgevingen, zoals bars en discotheken, wat het merkeffect optimaal ondersteunt."

In de 25ste nacht van de sterren werden de beste displays in de display-industrie bekroond. Elk jaar vindt het evenement plaats als onderdeel van de Viscom - de internationale vakbeurs voor visuele communicatie. Er waren in totaal 94 displays genomineerd.

alle winnaars van de display Superstars Awards

meer POS displays op maat van VKF Renzel

 
Menu sluiten
Naar boven