☆ ☆ ☆          U W   P R E S E N T A T I E   I S   O N Z E   S P E C I A L I S A T I E          ☆ ☆ ☆

Banner materiaalsoorten

Onze banners / spandoeken kunnen vervaardigd worden van verschillende materialen:
 Mesh-doek

Mesh is geschikt als u op zoek bent naar een winddoorlatend doek. Door de kleine perforaties in het pvc-doek ontstaat er een gaasachtige, net-achtige, winddoorlatende structuur. Hierdoor is mesh een geschikte banner / spandoek voor hekwerken, steigers, bouwhekken, maar ook voor heel veel andere in- of outdoor toepassingen.

Kenmerken: brandvertragend, voor enkelzijdige bedrukking, voor in- en outdoor, waterafstotend, levensduur: +/- 3 jaar
 


Frontlit-doek

Stevig, lichtdoorlatend zeildoek waardoor het zowel in- als outdoor geschikt is voor langdurig gebruik. Ideaal voor reclame aan uw voorgevel, langs de weg of als reclamedoek in een bijvoorbeeld een beursgebouw.

Kenmerken: brandvertragend, voor enkelzijdige bedrukking, voor in- en outdoor, waterafstotend, levensduur: +/- 3 jaar
 


Blockout-doek

Blockout is een zwaar frontlit met een zwarte kern, en hierdoor dus niet-lichtdoorlatend pvc. Dit maakt hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukkingen mogelijk. Gebruik het doek als banner / spandoek, poster of banier. Maak uw banner af middels de gewenste afwerking, door bijvoorbeeld ringogen of een tunnelzoom toe te laten voegen.

Kenmerken: brandvertragend, voor dubbelzijdige bedrukking, voor in- en outdoor, waterafstotend, levensduur: +/- 3 jaarGeïnteresseerd in een compleet bannersysteem of spandoekframe?
Menu sluiten

Toon producten

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven