Banner materiaalsoorten

Onze banners / spandoeken kunnen vervaardigd worden van verschillende materialen:
 Mesh-doek

Mesh is geschikt als u op zoek bent naar een winddoorlatend doek. Door de kleine perforaties in het pvc-doek ontstaat er een gaasachtige, net-achtige, winddoorlatende structuur. Hierdoor is mesh een geschikte banner / spandoek voor hekwerken, steigers, bouwhekken, maar ook voor heel veel andere in- of outdoor toepassingen.

Kenmerken: brandvertragend, voor enkelzijdige bedrukking, voor in- en outdoor, waterafstotend, levensduur: +/- 3 jaar
 


Frontlit-doek

Stevig, lichtdoorlatend zeildoek waardoor het zowel in- als outdoor geschikt is voor langdurig gebruik. Ideaal voor reclame aan uw voorgevel, langs de weg of als reclamedoek in een bijvoorbeeld een beursgebouw.

Kenmerken: brandvertragend, voor enkelzijdige bedrukking, voor in- en outdoor, waterafstotend, levensduur: +/- 3 jaar
 


Blockout-doek

Blockout is een zwaar frontlit met een zwarte kern, en hierdoor dus niet-lichtdoorlatend pvc. Dit maakt hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukkingen mogelijk. Gebruik het doek als banner / spandoek, poster of banier. Maak uw banner af middels de gewenste afwerking, door bijvoorbeeld ringogen of een tunnelzoom toe te laten voegen.

Kenmerken: brandvertragend, voor dubbelzijdige bedrukking, voor in- en outdoor, waterafstotend, levensduur: +/- 3 jaarGeïnteresseerd in een compleet bannersysteem of spandoekframe?
Menu sluiten
Naar boven