Verzendkosten en leveringsvoorwaarden

 

  • Franco huis levering bij een ordergrootte van meer dan € 700,-
  • Bij een ordergrootte  minder dan € 700,- bedragen de verzendkosten per levering € 15,50 (ongeacht aantal dozen / pallets) 
  • Bezorgen op 1 adres in Nederland / België / Luxemburg (excl. Waddeneilanden) 
  • Bij ordergroottes met een waarde lager dan € 30,- volgt een kleinordertoeslag van € 5,-
 

Leveringstoeslag

Naast standaard verzendkosten, wordt er bij sommige producten een toeslag berekend. Dit heeft in de meeste gevallen te maken met de lengte en/of grootte van het product. Om grote producten te kunnen verzenden, moeten wij gebruik maken van andere vormen van transport dan dat we normaal doen. U herkent de toeslagen aan de iconen bij het product of in het winkelmandje.

De volgende toeslagen berekenen wij bij te grote / te lange producten:
€ 25,50  - oversized producten
€ 75,50  - volumineuze producten
€175,00 - volumineuze producten XXL

Deze kosten (exclusief standaard verzendkosten) worden ook berekend als uw productwaarde boven de € 700,00 is. 

Deze toeslagen worden alleen berekend bij een online bestelling. Indien u via een andere weg bestelt, kan de toeslag tegen kostprijs berekend worden.

standaard verzendkosten
€ 15,50

oversized toeslag
€ 25,50

volumineuze producten
€ 75,50

volumineuze producten XXL
€ 175,00

Informatie over levertijden

Bij de meeste artikelen worden levertijden vermeld. Deze levertijden geven u een indicatie over de duur van een levering. Deze zijn gebaseerd op leveringen uit het verleden en geven dus niet de realtime levertijd aan op het moment van uw aankoop. In de officiële opdrachtbevestiging die u zult ontvangen wordt een verzendweek vermeld: dit is de te verwachten en gecontroleerde verzendweek waar u vanuit mag gaan. Alleen werkdagen tellen mee als leverdag (maandag tot en met vrijdag). Weekenden en feestdagen worden buiten beschouwing gelaten.

De artikelen worden altijd in één zending geleverd. De levertijd van een aankoop is afhankelijk van het artikel met de langste levertijd.
Optioneel kunnen wij een deellevering realiseren, wat wel extra (verzend)kosten met zich meebrengt. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven