Verzendkosten en leveringsvoorwaarden

 

  • Franco huis levering bij een ordergrootte van meer dan € 700,-
  • Bij een ordergrootte  minder dan € 700,- bedragen de verzendkosten per levering € 15,50 (ongeacht aantal dozen / pallets) 
  • Bezorgen op 1 adres in Nederland / België / Luxemburg (excl. Waddeneilanden) 
  • Bij ordergroottes met een waarde lager dan € 30,- volgt een kleinordertoeslag van € 5,-
 

Leveringstoeslag

Naast standaard verzendkosten, kan er bij sommige producten een extra toeslag berekend worden. Dit heeft te maken met de lengte en/of grootte van het product. Om 'oversized' producten te kunnen verzenden, moeten wij gebruik maken van andere vormen van transport dan dat we normaal doen. De toeslagen zijn te herkennen aan de iconen bij het betreffende product in de webshop of in het winkelmandje zelf.

De volgende toeslagen berekenen wij bij grote / lange producten:
€ 25,50  - oversized producten
€ 75,50  - volumineuze producten
€ 175,-  - volumineuze producten XXL

Deze toeslagen ( exclusief de standaard verzendkosten ) worden ook berekend als de bestelwaarde hoger is dan het franco bedrag van € 700,-. 
De toeslagen worden automatisch berekend bij de online bestelling.

standaard verzendkosten
€ 15,50

oversized toeslag
€ 25,50

volumineuze producten
€ 75,50

volumineuze producten XXL
€ 175,00

Informatie over levertijden

Bij de meeste artikelen worden levertijden vermeld. Deze levertijden geven jou een indicatie over de duur van een levering. Deze zijn gebaseerd op leveringen uit het verleden en geven dus niet de realtime levertijd aan op het moment van jouw aankoop. In de officiële opdrachtbevestiging die je zult ontvangen wordt een verzendweek vermeld: dit is de te verwachten en gecontroleerde verzendweek waar je vanuit mag gaan. Alleen werkdagen tellen mee als leverdag (maandag tot en met vrijdag). Weekenden en feestdagen worden buiten beschouwing gelaten.

De artikelen worden altijd in één zending geleverd. De levertijd van een aankoop is afhankelijk van het artikel met de langste levertijd.
Optioneel kunnen wij een deellevering realiseren, wat wel extra (verzend)kosten met zich meebrengt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Express-verzending

Als je vóór 11.00 uur bestelt en betaald en tijdens het bestelproces onder stap 2 „Express-verzending“ selecteert, verlaten de producten ons internationale magazijn nog dezelfde dag. De levertijd is afhankelijk van het transportbedrijf. Doordat het hier een spoedlevering betreft, bedraagt ​​de levertijd doorgaans één werkdag.

Wij berekenen als verzendkosten voor een Express-verzending een vast tarief van € 49,00 per bestelling met bezorgbestemming Nederland, België of Luxemburg. Er worden dan geen standaard verzendkosten berekend.

Alleen bij bestellingen met een goederenwaarde tot € 250,- kan er gekozen worden voor Express-verzending. Alle gewenste en bestelde artikelen dienen ook voorradig te zijn. Levering op zaterdag is NIET mogelijk.
 
Menu sluiten
Naar boven