Flexi_Deco_Kategoriebanner_nl

Creatieve wanddecoratie

De productserie van FlexiDeco combineert functie en design. Ontwerp uw muuroppervlakken met de stylepads in verschillende oppervlakken en kleuren. Dankzij het eenvoudige ophangsysteem van deze wandpanelen zijn montage, vervanging en uitbreiding eenvoudig mogelijk. Laat u inspireren door de verschillende voorbeelden en neem gerust contact met ons op voor advies. Combineer ons nieuwe FlexiDeco systeem met het bestaande FlexiSlot lamellenwandsysteem en profiteer van de veelzijdige uitrustingsopties. Neem uw eigen producten of artikelen in deze vorm van creatieve decoratie mee.

naar de webshop

Stap voor stap naar een visueel hoogtepunt

  • Het basiselement FlexiDeco „Frame" biedt de basis voor de verschillende combinaties van Stylepads. Het zwarte kunststof element wordt stevig aan de muur geschroefd en kan worden uitgebreid met extra basiselementen met behulp van de meegeleverde verbinder. Hiermee zijn kleine en grote wandontwerpen te maken.
Flexi-Deco_frame2
Flexi-Deco_koppelstukken
Flexi-Deco_frame3
  • De decoratieve bevestigingselementen FlexiDeco „Stylepads" maken de structuur compleet. Zij kunnen eenvoudig aan de basiselementen worden bevestigd met behulp van de geïntegreerde draagplaat. De standaard afmeting bedraagt 600 x 600 mm (B x H). Indien nodig kunnen de elementen ook worden voorzien van een fotoprint. Vele andere oppervlakken en kleuren zijn beschikbaar.
  • De functionele elementen FlexiDeco „Functionals" bieden nog meer opties, voor wat betreft de decoratieve vormgeving van de stylepads.

Ontdek de verschillende afzonderlijke elementen in onze webshop:


Flexi-Deco_wand met zonder functionals

Laat u zich inspireren:

Flexi-Deco_bc2

Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven