21-16-01_de_1740x600-2

Ontdek onze houten displays voor uw presentatie


Duurzame houten displays voor natuurlijke reclame!

Displays van hout voor op tafel en op de vloer overtuigen door hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Zowel de tafelstandaards als ook de vloerstandaards kunnen worden gebruikt voor de presentatie van posters of producten. Ontdek houten displays voor een duurzame inrichting of uitrusting van uw onderneming. Maak het desgewenst persoonlijker door bedrukken of frezen.


Duurzame display „Nerine“

 • elegante standaard van hout
 • voor presentatie van flyers en folders in diverse DIN-formaten
 • geoptimaliseerde verzending dankzij ongecompliceerd plug-in systeem
 • 1-vaks-standaard voor presentaties op tafels of balies

Meer informatie »

Schap- en presentatiedisplay „Nerine“

 • presenteer producten in een natuurlijk ontwerp
 • displays met meerdere etages
 • ruimtebesparende levering in losse onderdelen
 • snelle opbouw door ze eenvoudig in elkaar te steken
 • aantrekkelijke houten displays voor tafels en balies

Meer informatie »

Poster-tafeldisplay „Kavero“

 • stabiele tafelstandaard van grenenhout
 • DIN A4 formaat voor reclame
 • uitbreidbaar met leisteenborden of posterhoezen
 • 2-zijdige presentatie van informatie of reclame

Meer informatie »

Poster-klemrail „Madera“

 • ideaal voor posters
 • bestaande uit 4 houten profielen - 2 boven en 2 onder (ter verzwaring)
 • nobele, duurzame houtlook
 • leverbaar in vier varianten
 • profielbreedte: 21 mm

Meer informatie »

Informatie- en reclameborden „Madera“

 • stijlvolle, duurzame houtlook
 • incl. lasergravure
 • in eigen afmeting en/of met gewenste branding
 • voor indoor- of afgeschermde outdoorruimtes

Meer weten »


Houten naambadge „Nerine“

 • met een eigen ontwerp door laserbewerking
 • van hoogwaardig berkenhout
 • logo's, persoonsnamen of speciale vormen zijn mogelijk
 • naambadges met een duurzame en natuurlijke charme

Meer informatie »

Milieuvriendelijk: duurzame displays van hout

De duurzaamheid van producten of het milieubewustzijn van ondernemingen wordt steeds meer een doorslaggevend aankoopcriterium. Grote merken letten nu al op een natuurlijke presentatie van hun producten. Ze vertrouwen op recycling, het vermijden van verpakkingsafval of het behoud van eindige grondstoffen.

Duurzame grondstoffen spelen dus niet alleen een rol bij de productie of verpakking. De duurzaamheid van de inrichting of presentatie van de producten maakt ook deel uit van het bedrijfsimago. Ze zijn van invloed op het bedrijfsimago naar de buitenwereld.

In toenemende mate worden natuurlijke hulpbronnen ook gebruikt bij verkoopbevordering. Zet in uw winkel een display van hout en laat zien dat u om het milieu geeft.

Hout is een populaire natuurlijke bron. Deze natuurlijke, hernieuwbare grondstof vervangt op veel plaatsen het gebruik van eindige grondstoffen. Het materiaal kan worden gebruikt voor verschillende displays. Voor een betere oriëntatie zijn de duurzame producten in ons assortiment gemarkeerd met een label. 
 

Overzicht van de labels betreffende onze duurzame producten:

Kenmerk RENA (Renzel Nature)
Kenmerk Rena Renzel nature
Kenmerk gerecyclede materialen
Kenmerk gerecyclede materialen
Kenmerk minder verpakkingsmateriaal
kenmerk minder verpakkingsmateriaal

Houten displays voor folders, posters of flyers

De tafel- en vloerstandaards uit ons assortiment zetten uw posters, folders of flyers in de spotlights. De displays zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar ook in diverse DIN-formaten. Houten vloerdisplays zijn verkrijgbaar in de formaten DIN A1, DIN A2, DIN A3 of DIN A4. Voor houten displays voor op tafel variëren de formaten van DIN A4 tot en met A7. Maar ook speciale formaten zoals Lang DIN en anderen zijn standaard verkrijgbaar in de webshop. Wij hebben het juiste frame of display voor uw reclameboodschap.

1-zijdige houten tafelstandaards met een optimale leeshoek worden gebruikt om reclame-inhoud duidelijk zichtbaar te presenteren op locatie. Ze worden vaak aan de muur, op tafels en balies gebruikt. 2-zijdige houten displays zorgen ervoor dat klanten vanuit verschillende looprichtingen aangesproken worden. Dit aspect is cruciaal bij buitenreclame wanneer men van het maximale aantal passanten de aandacht wil trekken.

Wilt u uw informatie, posters of folders duurzaam presenteren? Onze houten displays zetten uw printmedia op een opvallende manier in de spotlights. Ze worden gebruikt voor het weergeven van de inhoud. Ontdek onze houten tafel- en vloerdisplays voor uw beurzen, tentoonstellingen of presentaties.

Presenteer duurzame producten met houten displays

De bijzondere en populaire uitstraling van houten displays houdt niet op bij het presenteren van gedrukte media. De displays worden ook gebruikt als duurzame artikeldragers in verschillende industrieën. U kunt producten een bijzondere charme geven en extra aandacht van de klant voor bepaalde producten trekken. Ze worden steeds populairder als permanente eyecatcher in een verkoopruimte.

Vooral natuurlijke en regionale producten zijn ideaal om te presenteren met deze duurzame displays. De display helpt bij de productpresentatie en benadrukt in het gunstigste geval ook de eigenschappen van het product. Daarnaast dragen de houten productdragers bij aan een natuurlijke aankleding van de winkel.

Milieubewuste producten worden het best gepresenteerd met duurzame displays van hout, papier of karton. Hout maakt indruk door zijn robuustheid, uitstraling en gevoel. Het wordt niet alleen gebruikt voor kleine artikelen, maar is ook geschikt voor zware en grotere producten. Ontdek de natuurlijke uitstraling van deze productdragers voor een promotionele presentatie van uw producten en diensten.

Speciale houten tafelstandaards voor uw POS

Dankzij verschillende productiemogelijkheden bieden we ook naar wens aangepaste POS-displays aan. Met een display op maat voor uw product of merk kunt u klassiek en tijdloos adverteren. De naturel houten standaards trekken de aandacht van uw klanten op elk verkooppunt. Het milieuvriendelijke materiaal maakt indruk door zijn kwaliteit en hoogwaardigheid op de betreffende locatie.

Kies voor de grondstof hout voor uw tafel- of vloerstandaard. Op deze manier kan een duidelijk merkdisplay de kenmerken van uw producten weerspiegelen. Over het algemeen kan de display precies op uw producten, uw merk of uw bedrijf worden afgestemd. Door vormfrezen of een opdruk wordt elke houten display een echte eyecatcher.

Tafeldisplay van hout

Met een tafeldisplay van hout spreekt u direct en effectief klanten, gasten of bezoekers aan. Bij het uitchecken, serveren of wachten valt de blik automatisch op de houten blikvangers. Door ze op een tafel of balie te plaatsen, staan ​​de houten displays op een goede kijkhoogte.

In een winkel kan een display van hout de aandacht vestigen op bepaalde aanbiedingen, acties of informatie. Een productie in de optimale leeshoek ondersteunt tevens het prettig bekijken van de inhoud. Als krijtbord kunnen de reclamedisplays steeds opnieuw worden herschreven. Bij folderstandaards of frames is de inhoud ook nog eens even zo snel uit te wisselen.

De houten tafelstandaards dragen bij aan bewustwording op verschillende terreinen. De displays zijn in te zetten als menukaarthouder in de horeca, maar ook als artikeldrager in de streekbakkerij. Gebruik de van nature rustieke uitstraling van de houten displays voor uw presentatie en inrichting.

Over het algemeen zijn de displays ideaal voor korte en effectieve reclame of informatie. De houten displays kunnen ook op verschillende manieren worden ingezet voor langdurige verkooppromoties. Door producten of informatie dusdanig te exposeren, scoort u op voorhand al punten bij verschillende doelgroepen. Ontdek nu het potentieel van tafeldisplays voor uw verkooppromotie.

Vloerstandaard van hout

Vloerstandaards en -displays van hout zetten uw reclame of informatie in de spotlights. De displays presenteren uw producten of content op verschillende hoogtes, afhankelijk van de display. Ze kunnen worden gebruikt voor reclame indoor, en in beperkte mate ook outdoor. Verhoog de zichtbaarheid van uw aanbiedingen bij klanten en geïnteresseerden.

Krijtborden zijn populair als vloerstandaard. Ze zijn dan meestal rondom voorzien van een houten frame om het beschrijfbare krijtbord heen. Ze zijn ideaal inzetbaar als A-bord of stoepbord voor outdoor-reclame en steeds opnieuw vorm te geven. Een flexibele en langdurig bruikbare aanvulling op uw uitrusting.

U heeft ook de keuze uit diverse andere modellen om folders, artikelen of informatie duurzaam weer te geven. Deze houten displays zijn vrij te gebruiken in verkoopruimtes, bij de entree of op evenementen. Maak uw keuze voor houten displays die aan één of beide zijden kunnen worden gebruikt.

De natuurlijke houten uitstraling van deze standaard past in elke vorm en stijl van inrichting. De individuele nerf maakt elke houten vloerdisplay uniek. Een duurzame display kan ook het natuurlijke karakter van producten of uw merk benadrukken. Ontdek nu voor uw winkel de juiste display van hout.

Ga ook voor een natuurlijke presentatie

De grondstof hout is niet alleen voor de bouwwereld steeds populairder aan het worden. Deze tendens is nu ook te zien bij verkoopbevordering en de productie. Door de bijzondere eigenschappen is hout toepasbaar voor verschillende doeleinden.

Vertrouw op duurzame houten displays op maat om uw producten, advertenties of belangrijke informatie op een natuurlijke en effectieve manier te presenteren. Ontdek de verschillende producten uit ons assortiment voor uw merk, uw dienst of uw onderneming. Maak gebruik van de uitgebreide mogelijkheden om uw houten display op maat door ons te laten produceren. Een op maat gemaakte display zorgt voor veel bekijks.

Kies voor een houten tafelstandaard of een elegante houten vloerdisplay. Wilt u adverteren of informatie weergeven in DIN-formaat? Wij leveren u de juiste display-oplossing van hout. Ook voor andere formaten kunnen wij een oplossing bieden.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Stel uw vraag »
Menu sluiten
Naar boven