Luchtreinigers voor scholen en kinderdagverblijven

Luchtreiniger voor scholen en kinderdagverblijven


De PLR-serie - voor elke grootte van ruimte de juiste luchtreiniger

PROFESSIONELE LUCHTREINIGERS SERIE „PLR“

Een luchtreiniger uit de „PLR“-serie is dé mobiele oplossing voor kinderdagverblijven en scholen. De luchtfilters zijn verkrijgbaar in vijf verschillende groottes. De modellen zijn voorzien van een HEPA H14 filter en UV-C lamp (optioneel). Deze mobiele luchtzuiveringsapparaten filteren aërosolen uit de lucht en elimineren ze van virussen en bacteriën.

Een offerte aanvragen

HIGHLIGHTS

geluidsarm

het geluidsniveau varieert afhankelijk van model
en vermogensniveau van 33 - 66 dB (A)

krachtig

onze luchtreinigers zuiveren
tot wel 5.000 m³/h

onderhoudsarm

geen gereedschap of vakpersoneel nodig
om filter te vervangen

ÉÉN SERIE - VOOR ELKE GROOTTE VAN RUIMTE HET JUISTE MODEL

PLR-Mini 2.0

PLR-Mini 2.0

tot 650 m³/h

vanaf € 1.225,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »
PLR-Silent

PLR-Silent

tot 1.062 m³/h

vanaf € 2.565,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »
PLR-Silent+

PLR-Silent+

tot 1.500 m³/h

€ 3.040,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »
PLR-Max

PLR-Max

tot 5.000 m³/h

vanaf € 6.730,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »
PLR-Mini 2.0

PLR-Mini 2.0

tot 110 m²

vanaf 1.225,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »
PLR-Silent

PLR-Silent

tot 150 m²

vanaf € 2.355,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »
PLR-Silent+

PLR-Silent+

tot 250 m²

€ 3.040,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »
PLR-Max

PLR-Max

tot 800 m²

vanaf € 6.730,00

verkrijgbaar in:

 1.  
 2.  

naar het product »

PLR-Medi - speciale editie

 • speciale editie voor scholen en kinderdagverblijven
 • reinigingsprestaties tot 3000 m³/h
 • 900 m³/h bij een geluidsniveau van 40 dB*
* In een klaslokaal van 60 m² en een plafondhoogte van 3 meter komt deze luchtdoorvoer overeen met een 5-voudige luchtverversing met fluisterstille werking.

Een offerte aanvragen

EXTRA BEVEILIGINGSFUNCTIES OP AANVRAAG

Extra geluiddempers kunnen de decibellen nog verder reduceren. De mogelijkheden verschillen per model.
schalldaempfer-plr-silent-10.0537.15-1
Vergrendel de display van het apparaat door middel van de geïntegreerde sleutelschakelaar. Dit beschermt de apparaatinstellingen tegen onbevoegde toegang.
plr-silent-schluesselschalter
Geïntegreerde magneetsensoren schakelen het apparaat automatisch uit zodra de afdekkap van het apparaat tijdens het gebruik wordt opgetild.
profi-luftreiniger-plr-silent-mit-hepa-filter-h14-und-uv-c-licht-10.0537.7-3
Een geïntegreerde kantelsensor schakelt het apparaat automatisch uit zodra de luchtreiniger tijdens bedrijf meer dan 45° wordt gekanteld.
Onder de luchtreiniger is een extra beschermrooster aangebracht, dat onbevoegde toegang tot het apparaat voorkomt.
plr-silent-gitter
De PLR-Silent kan worden uitgerust met een muurbeugel om zo de luchtreiniger stevig aan de wand te bevestigen.

BEWEZEN LUCHTREINIGERS VOOR SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN

luchtreinigers voor kinderdagverblijven

luchtreinigers voor kinderdagverblijven


luchtreinigers voor scholen

luchtreinigers voor scholen


Het DRK in de gemeente Borken vertrouwt op het gebruik van de PLR-Silent om kinderen, medewerkers en bezoekers te beschermen. Zij hebben - om strijdvaardig te blijven tegen Corona - 61 luchtreinigers aangeschaft.
 

De Vrije Waldorfschool in Münster heeft de verschillende ruimtes in haar gebouwen met in totaal 34 PLR-Silent luchtreinigers uitgerust.

Gebruik van luchtreinigers op kinderdagverblijven

Zoals op de meeste scholen speelt ventilatie ook in kinderdagverblijven tijdens deze coronapandemie een belangrijke rol. Op deze manier wordt verse lucht in de ruimte aangevoerd en wordt daarmee het risico op besmetting geminimaliseerd. Om personeel en kinderen beter te beschermen, gebruiken de meeste onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven luchtreinigers.

Een luchtreiniger kan hier meer zekerheid en bescherming bieden. Naast bacteriën en virussen worden namelijk ook allergenen, stof en onaangename geuren uit de omgevingslucht verwijderd. Dit biedt niet alleen nu tijdens de huidige pandemie verlichting, maar ook in de tijd daarna.

De luchtreiniger kan overal in de ruimte worden geplaatst en is, dankzij de zwenkwielen, mobiel inzetbaar. Op deze manier kan het apparaat niet alleen in ruimtes met groepen worden gebruikt, maar ook in andere ruimtes. Geluidsisolatie vermindert ook de geluidsoverlast op de betreffende locatie. Als alternatief voor geluidsisolatie kunnen meerdere of grotere apparaten worden gebruikt die minder geluid produceren bij een lager volume.

Uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen kan de luchtreiniger ook in de buurt van kleine kinderen worden gebruikt. Een beeldschermvergrendeling zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen het apparaat kunnen bedienen. Een beschermrooster onder de luchtreiniger voorkomt onbevoegde toegang tot de aanzuiging van de luchtreiniger. Daarnaast beschikt de luchtreiniger over een beveiligde en automatische uitschakeling door middel van een magnetische of kantelsensor.

Gebruik onze luchtreiniger met HEPA-filter en UV-C licht om ook op het kinderdagverblijf te profiteren van gefilterde lucht. Creëer een veilige en comfortabele sfeer voor werknemers, kinderen en ouders door het risico op besmetting te verminderen.

Luchtreinigers voor scholen en schone lucht in klaslokalen

Open ramen en deuren zorgen ervoor dat ruimtes van frisse lucht kunnen worden voorzien. De ophoping daarentegen van vervuilde deeltjes wordt daarbij nog wel eens genegeerd. Bovendien wordt ventilatie meestal uitgevoerd in de vorm van stoten. De 'onzuivere' lucht blijft zich vaak nog gewoon in een ruimte ophopen.

Een luchtreiniger is constant in werking. Het verwijdert alle deeltjes uit de lucht zoals verontreinigende deeltjes, stof, allergenen, bacteriën en virussen. De scheidingsgraad van het luchtzuiveringsapparaat is 99 procent. Het apparaat kan dus een enorme hulp zijn in tijden van de Coronapandemie.

De luchtreiniger levert zijn bijdrage door de lucht meerdere keren per uur te laten circuleren. Het bevrijdt de lucht van verschillende luchtdeeltjes. Hiervoor zuigt hij omgevingslucht aan via de onderkant, filtert deze en voert de gefilterde lucht aan de bovenzijde weer af. De verschillende filterniveaus binnenin zorgen voor een allround effectieve luchtzuivering.

Zorg voor een betere luchtkwaliteit voor uw studenten en medewerkers. Met zijn zwenkwielen is de luchtreiniger altijd daar te plaatsen waar u hem nodig heeft. Onze „PLR“-serie overtuigt tevens ook door uitbreiding middels een geluiddemper en extra veiligheidsvoorzieningen (optioneel). Verlaag nu het risico op infecties in uw klaslokalen!

BEWEZEN EFFECTIVITEIT VAN DE PLR-SILENT

De effectiviteit van het apparaat werd bevestigd en bewezen in een efficiëntietest afgenomen door het Fraunhofer Institute for Building Physics IBP. In een gesimuleerd klaslokaal was de aanwezigheid van actieve virussen met 99,43% verminderd na 45 minuten effectief gebruik van het apparaat.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u meer weten over onze luchtreinigers?

Neem contact met ons op:
Bel +31 (0) 315 65 99 99 of stuur een mail.
Vul anders ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Neem contact met ons op
Menu sluiten
Naar boven