VKF Renzel biedt u een aantal betalingsmethodes aan:

 

1. iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van uw eigen bank. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethodes:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 

Door de digitale verwerking van iDEAL betalingen kunnen we deze orders sneller verwerken.

 

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u ook uw online aankopen met iDEAL betalen!

 

2. MasterCard

Veilig online betalen door de veiligheidsprotocollen van MasterCard.

De MasterCard SecureCode zorgt voor extra veiligheid bij uw online betaling.

 

Online betalen werkt als volgt: u vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de beveiligde betaalpagina van de Omnikassa.

  • Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw creditcard.
  • Door de digitale verwerking van MasterCard betalingen kunnen we deze orders sneller verwerken.

 

3. Maestro

Méér veiligheid.

Net als bij MasterCard, zorgt het veiligheidsprotocol SecureCode ook hier voor extra veiligheid. Dit leidt tot een snelle en betrouwbare afhandeling van de betaling. Maestro is sinds enkele jaren ook actief in België. Dus als Belgische klant kunt u ook bij ons gebruik maken van deze betaal optie.

  • Door de digitale verwerking van Maestro betalingen kunnen we deze orders sneller verwerken.

 

4. Visa

Online shoppen met Visa brengt u vele voordelen.

Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel dankzij het veiligheidsprotocol "Verified by Visa".

 

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Het bedrag wordt opgenomen op uw betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt.

  • Door de digitale verwerking van Visa betalingen kunnen we deze orders sneller verwerken.

 

5. V PAY

Veiligheid is van groot belang bij het maken van uw keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol "Verified by Visa". Dit zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze. Een bijkomend voordeel van V PAY is dat het door veel buitenlandse banken wordt uitgegeven.

  • Door de digitale verwerking van V PAY betalingen kunnen wij deze orders sneller verwerken.

 

6. Bancontact / Mister Cash

Een vertrouwd betaalmiddel dat wij vooral aan bieden voor onze Belgische klanten. Met dit betaalmiddel kunt u in een beveiligde en vertrouwde omgeving uw betaling voltooien.

  • Door de digitale verwerking van Bancontact / Mister Cash betalingen kunnen wij deze orders sneller verwerken.

 

7. Vooruitbetalingsfactuur

U ontvangt van ons per mail een vooruitbetalingsfactuur. Deze kunt u d.m.v. een bankoverboeking aan ons overmaken. Uw order wordt verwerkt zodra het gehele factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Rekeningnummers VKF Renzel B.V.:

Rabobank: NL81RABO0300277520
ING: NL12INGB0002353509

 

8. Op factuur

Het is ook mogelijk om per factuur te betalen. Dit is afhankelijk van hoelang u klant bij ons bent en het resultaat van de kredietwaardigheidscheck. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Houdt a.u.b. rekening met eventueel aangepaste levertijden!

Nieuwe klanten kunnen niet op factuur betalen. Zie hiervoor de punten 1 tot en met 7.

 

Vragen over betalingen?

Mocht u vragen hebben over betalingen of facturen dan kunt contact opnemen met onze afdeling administratie. U kunt een mail sturen naar debiteuren@vkf-renzel.nl of telefonisch contact met ons opnemen, tel: 0315-659999 (ma-do van 8:00-17:00 uur en vr. van 8.00-16.30 uur). Houdt uw gegevens of de factuur bij de hand.

Menu sluiten
Naar boven