Vouwwand „Premiere“ met kliklijsten

breedte
  • leverbaar met 6 of 8 DIN A1 kliklijsten
  • dubbelzijdig te gebruiken
  • in hoogte verstelbare voetsteunen
  • 360° presentaties mogelijk
  • te combineren met vele bijpassende accessoires
  • zeer geschikt voor beurzen of tijdelijke promotieacties
Productdetails »

Specificaties

hoogte 2.000 mm
uitrusting incl. beschermfolie voor de voorzijde;
materiaal basisframe geëloxeerd aluminium

Artikelbeschrijving

Deze vouwwand „Premiere” is zeer geschikt als achtergrond voor een beursstand of als presentatiewand.
Het frame van de wand is van hoogwaardig, zilver geëloxeerd aluminium en de wandplaten zijn gemaakt van kunststof waardoor het geheel zeer licht is. Om stabiliteit te garanderen, bij oneffenheden van de vloer, is de wand voorzien van in hoogte verstelbare voetsteunen. De panelen zijn 360° te draaien en maken elke presentatiehoek mogelijk.

Uitgerust met 6 of 8 kliklijsten in DIN A1 hoogformaat, kunnen door dubbelzijdig gebruik 12 dan wel 16 posters gepresenteerd worden. Posterwisselingen gaan heel eenvoudig door de profielen aan de voorzijde gewoon open te klappen. Hier is geen gereedschap voor nodig. Om vuil en vocht tegen te gaan is de vouwwand aan de voorkant uitgerust met beschermfolie. Indien de vouwwand ook aan de achterzijde wordt gebruikt zijn bijbehorende folies te verkrijgen in ons uitgebreide assortiment van accessoires.

Het opbouwen van de vouwwand kan eenvoudig door één persoon worden gedaan. Het bovenste gedeelte (drie- of vierdelig) kan namelijk gemakkelijk in het onderste gedeelte worden gestoken. Ingeklapt is de vouwwand eenvoudig te transporteren. Hiervoor is per gedeelte een transporttas nodig.
Door optioneel verkrijgbare accessoires is de vouwwand aan te passen en te optimaliseren naar eigen wens. Zo is de wand desgewenst uit te breiden met bijvoorbeeld topborden, voor het creëren van 3 of 4 extra presentatievlakken. De topborden zijn eveneens dubbelzijdig te gebruiken, wat weer 4 of 6 vlakken van 594 mm x 300 mm reclameruimte oplevert, onder meer zeer geschikt voor uw logo of slogan. Verder kan er gebruikt worden gemaakt van halogeen klemverlichting, wat een goede belichting van uw wand garandeert. Met behulp van passende folderhouders, die opgehangen kunnen worden aan de vouwwand, is extra informatie te presenteren.

Accessoires

Meer zien...

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

{{ review.oxfname }} schrijft:
Review voor:
Antwoord:

Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.

Versies

Versies breedte Artikelnummer Art.Nr. Prijs      
2.100 mm 2.100 mm 80.0045.1 € 645,00 Artikel bekijken »
2.800 mm 2.800 mm 80.0045.2 € 815,00 Artikel bekijken »
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven