VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Foamtape │ verwijderbaar zonder resten

Art.nr.:

20.2115.1

De tesa® 65610 Removable is een dubbelzijdige PE-foamtape met een PET-versterkingsfolie. Door de gemodificeerde en sterk hechtende acrylaatlijm kan het product op verschillende ondergronden en oppervlakken worden gebruikt.

De tape is te bestellen als enkele rol van 50 m. Deze tape kan natuurlijk ook voorgemonteerd worden op andere producten zoals bijvoorbeeld scannerrails.

Een belangrijk nadeel van conventionele foamtape ontstaat bij het verwijderen van het verkleefde gedeelte. Dit resulteert meestal in het achterblijven van allerlei resten, die vaak alleen met veel tijd en kosten weggehaald kunnen worden. Deze nieuw ontwikkelde tesa® 65610 Removable heeft vanwege het unieke productontwerp helemaal geen last van dit nadeel. Dankzij de aangebrachte PET-versterkingsfolie kunnen foamtaperesten aan de beschermde tape-zijde eenvoudig en snel worden verwijderd.

Eigenschappen van de tesa® 65610: de PET-versterkingsfolie zorgt voor een snelle en eenvoudige verwijdering van schuim- en lijmresten.
Directe en definitieve hechting op verschillende oppervlakken.
kleur wit
breedte 12 mm
rollengte 50 m
versie 1-zijdig verwijderbaar

 19,45 €*

per rol

 23,53 € Incl. BTW