VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Verpakkingen en opbergsystemen

Kratten en dozen van kunststof

Elke ondernemer heeft deze producten nodig, handige dozen en kratten om artikelen in op te staan, te presenteren of te verzenden. Ons uitgebreide assortiment dozen, kokers en bakjes biedt voor elk artikel een oplossing, ook voor vloeibare artikelen. De meeste transparante doosjes zijn naast opslag ook zeer geschikt voor productpresentatie. Presenteer uw artikel op een unieke manier in een transparante doos!

Kratten voor opslag en verzending

De opslagkratten in ons assortiment zijn herbruikbaar en voorzien van een deksel. De formaten van de meeste kratten in ons assortiment zijn afgestemd op het formaat van een pallet. De hoogte van de kratten varieert per soort. De kratten kunnen stevig op elkaar gestapeld worden. Kijk voor de best passende kratten in de artikelgroepen hierboven.

Verzendkokers en sorteerdoosjes

VKF-Renzel biedt verzendkokers en doosjes in diverse formaten. De verzendkokers zijn uitschuifbaar en daardoor voor verschillende formaten inzetbaar. De ronde kunststoffen doosjes zijn leverbaar in diverse kleuren en inhoud. Tevens kunnen sommige doosjes met een droefdraad dicht geschroeft worden.

Heeft u vragen over één van onze artikelen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar verkoop@vkf-renzel.nl.
Wij helpen u graag!