VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Verlichte POS systemen

Opvallend en effectief!
In deze categorie vindt u diverse verlichte banners en systemen om posters op te laten lichten.

Meer lezen »

LED-displays voor dat beetje extra aandacht

Verlichte display's vallen op en geven een sjieke uitstraling aan uw interieur. In het overzicht hierboven geven wij u een indruk van ons brede en diepe assortiment displays. De markt vraagt steeds vaker naar displays die er uit springen door verlichting. Opvallend en modern, dat zijn de LED displays van VKF Renzel.

Val op met verlichte posters en banners

Trek de aandacht in uw winkel, op uw beursstand of in uw showroom met opvallend verlichte posters en banners.
In de loop der jaren is ons assortiment gegroeid en kunnen wij u vandaag de dag een uitgebreid assortiment POS materialen aanbieden met verlichting. Maak een keuze uit ons uitgebreide assoritment.

Van veraf zichtbaar

De LED-displays worden door onze klanten vooral gebruikt als eye-catcher in etalages en op beursstands. Vanzelfsprekend komen de displays in het donker het best tot zijn recht. Zeer geschikt als u bent gevestigd aan een drukke weg of in een winkelstraat. Val vanaf de straat op door de verlichting in uw etalage. De lichtborden worden niet voor niets veel gebruikt als menukaart bij herecagelegenheden of als uithangbord bij makelaars.

Geschikt voor buitenpresentatie

Wij kunnen u ook regenbestendige LED-kliklijsten aanbieden. U kunt deze bijvoorbeeld aan de buitenkant van uw pand of bij evenementen plaatsen. In deze categoriën vindt u waterdichte kliklijsten, maar wij kunnen ook regenbestendige stoepborden leveren! Ontdek ons assortiment!