Maakt gebruik van het verdeelsysteem „Perfecta MP” voor een optimale schapverdeling.

Meer lezen »

De „Perfekta MP” vakverdelers en profielen

Verdeelprofiel voor schappenDe „Perfekta MP” serie werkt net als de „Perfekta” door middel van een verdeelprofiel. Het verschil zit echter in de vorm van het profiel. De vorm van het „Perfekta” profiel lijkt op een T en de vorm van de „Perfekta MP” heeft een andere vorm. De vorm van de ”Perfecta MP” zorgt er voor dat de vakverdelers nog steviger op het profiel geklikt kunnen worden dan op het standaard „Perfekta” profiel. Door deze extra stevigheid kunnen er hogere vakverdelers aan worden bevestigd.

Verdeelprofielen met barcode-/prijskaartrail

Sommige types verdeelprofielen worden geleverd met een scannerprofiel. Deze profielen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. In ons assortiment vindt u verdeelprofielen met barcode-/prijskaartrails in diverse etikethoogtes en voor ieder schap.

Vakverdelers

Voor de „Perfekta MP” profielen leveren wij ook vakverdelers. De vakverdelers zijn opgesplitst in zowel vaste als afbreekbare lengtes voor diverse schapdieptes. Daarnaast kunnen de verdelers zijn uitgerust met artikelstoppers. Artikelstoppers zijn gevouwen hoeken aan de voorkant van de verdelers zodat de artikelen niet uit het schap kan vallen.

Heeft u vragen betreffende de vakverdeelsysteem „Perfekta MP”? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail: verkoop@vkf-renzel.nl

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven