VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Vakverdeelsysteem „Perfekta MP”

Maakt gebruik van het verdeelsysteem „Perfecta MP” voor een optimale schapverdeling.

Meer lezen »

De „Perfekta MP” vakverdelers en profielen

Verdeelprofiel voor schappenDe „Perfekta MP” serie werkt net als de „Perfekta” door middel van een verdeelprofiel. Het verschil zit echter in de vorm van het profiel. De vorm van het „Perfekta” profiel lijkt op een T en de vorm van de „Perfekta MP” heeft een andere vorm. De vorm van de ”Perfecta MP” zorgt er voor dat de vakverdelers nog steviger op het profiel geklikt kunnen worden dan op het standaard „Perfekta” profiel. Door deze extra stevigheid kunnen er hogere vakverdelers aan worden bevestigd.

Verdeelprofielen met barcode-/prijskaartrail

Sommige types verdeelprofielen worden geleverd met een scannerprofiel. Deze profielen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. In ons assortiment vindt u verdeelprofielen met barcode-/prijskaartrails in diverse etikethoogtes en voor ieder schap.

Vakverdelers

Voor de „Perfekta MP” profielen leveren wij ook vakverdelers. De vakverdelers zijn opgesplitst in zowel vaste als afbreekbare lengtes voor diverse schapdieptes. Daarnaast kunnen de verdelers zijn uitgerust met artikelstoppers. Artikelstoppers zijn gevouwen hoeken aan de voorkant van de verdelers zodat de artikelen niet uit het schap kan vallen.

Heeft u vragen betreffende de vakverdeelsysteem „Perfekta MP”? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail: verkoop@vkf-renzel.nl