Twin Pusher - voor het optimaal naar voren schuiven van ronde producten

 

De Twin Pusher duwt uw producten naar de voorzijde van het schap - rustig en gelijkmatig - uw product blijft te allen tijde vooraan staan.

Het belangrijkste wat betreft Twin-Pushers

  • artikelschuiver speciaal voor ronde producten
  • geen zijdelings wegduwen meer van uw producten
  • uniforme productvoeding
  • Twin-Pushers zijn combineerbaar voor zowel smalle als brede producten

De artikelschuiver voor ronde producten

De Twin-Pusher is de ideale artikelschuiver voor gladde en ronde producten zoals blikjes voor dranken, kruidenpotjes, shampooflessen, crèmes en deodorants. Bij conventionele pushers blijven ronde producten vaak niet in de geleider en worden dan weggeschoven naar de zijkant, zodat de vakverdelers ook verschuiven. De Twin-Pusher elimineert dit probleem omdat de vakverdeler en de pusher namelijk één geheel vormen. Uw product blijft op die manier altijd vooraan staan!

Het resultaat is een net en gelijkmatig verdeeld schap – een schap dat uw klant verwacht.

 

Zowel smalle producten als drankblikjes of juist brede shampooflessen worden optimaal naar voren geduwd met het Twin-Pusher systeem. Enkele Twin-Pushers zijn eenvoudig te koppelen met de universele adapter , wat resulteert in een breder schuifoppervlak. Bepaal zelf de vakgrootte. De Twin-Pusher kan daarom voor bijna elk product in de levensmiddelenindustrie of in apotheken, dan wel drogisterijen worden gebruikt.

De Twin-Pusher nu online bestellen

 

Contact opnemen met onze verkoop:
+31 (0) 315 65 99 99
Stuur ons een mail