VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Systeem „Easy Cubes“


EasyCubes bestaat uit 3 basiselementen. Middels deze basiselementen zijn de presentatiemogelijkheden oneindig. Met dit blokkensysteem is het makkelijk om een onderscheidende productdisplay in korte tijd op te bouwen. Daarbij hoeft geen gebruik gemaakt te worden van gereedschap.

Meer lezen »

 

Een bouwsteen-systeem met een persoonlijke 'touch'

EasyCubes is geschikt voor langdurig gebruik in winkels, als ook voor tijdelijk gebruik op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Kleine ruimtes van 40 x 40 cm, evenals grote oppervlakken tot volledige beursstands of etalages kunnen worden uitgerust met EasyCubes. Vergeleken met statische displays zijn de EasyCubes een goedkoop alternatief. De kubussen kunnen namelijk eenvoudig worden herbouwd en de productpresentatie kan snel worden aangepast aan de omgeving en het product.

 

De basiselementen

Slechts 3 elementen zijn voldoende om een onderscheidende presentatie te creëren.Easy Cubes Elemente


De vloerelementen zijn verbonden door middel van een connector. Vervolgens kunnen de vloerelementen worden bedekt met een cover of een kubus. Er kunnen meerdere kubussen op een vloerelement gestapeld worden.
 

Easy Cubes Verbinder Easy Cubes verbinden


De covers kunnen geheel naar wens worden bedrukt. Middels ons geavanceerde digitale drukproces zijn zelfs de meest uiteenlopende motieven in de hoogste kwaliteit mogelijk.