☆ ☆ ☆          U W   P R E S E N T A T I E   I S   O N Z E   S P E C I A L I S A T I E          ☆ ☆ ☆

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

Regenbestendig stoepbord „Eco” met poster - in 3 varianten

uitrusting

Specificaties

x-zijdig 2-zijdig
profielbreedte 35 mm
hoeksoort verstek
inschuifformaat DIN A1 (594 x 841 mm)
opstelling hoogformaat
regenbestendig ja
totale hoogte 1.100 mm

Artikelbeschrijving

Ideale outdoor discretie- of afstandshouder!

Vanwege de onmiskenbare, frontale opstelling, moedigt dit scherm uw klanten aan om de nodige afstand te bewaren, dan wel om de nodige discretie te garanderen of om het risico op infectie te minimaliseren.

Deze display wordt voornamelijk gebruikt op plekken die drukbezocht worden en wachtrijen kunnen opleveren, zoals bijvoorbeeld bij de ingang van gebouwen. Op deze manier worden uw klanten bewust gemaakt van de minimale afstand en dienovereenkomstig geprikkeld.
In de wereld van vandaag is het belangrijk om op enige afstand van elkaar te blijven en daarmee anderen, maar ook uzelf te beschermen. Deze display wijst op de noodzaak en herinnert uw klanten er professioneel aan om de aanbevolen afstand te houden.

De uniforme, hoogwaardige uitstraling wordt gegarandeerd door de zilver geëloxeerde kliklijsten en basisframes. Om de geplaatste posters effectief tegen regenwater te beschermen, is op de weerbestendige polystyrene achterwanden een rondomlopende rubberen afdichting bevestigd. De speciale profieltechnologie die in dit stoepbord wordt gebruikt, biedt ook extra bescherming. De anti-reflecterende afdekfolies zijn gemaakt van UV-gestabiliseerd materiaal om te voorkomen dat de posters vervagen. Bovendien zorgt de antireflectiecoating van de folies ervoor dat de inserts veel beter leesbaar zijn, zelfs in direct zonlicht. De klaptechniek van de lijsten garandeert een snelle verwisseling van de inzetstukken, zodat de standaard ook later met andere posters gebruikt kan worden.

Om de aandacht verder te vergroten, kan het stoepbord worden uitgerust met een individueel te bedrukken topbord of met folderhangers aan het scharnier aan de zijkant.

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

{{ review.oxfname }} schrijft:
Review voor:
Antwoord:

Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.

Versies

Versies uitrusting Artikelnummer Art.Nr. Prijs      
met poster „Voorzorgsmaatregelen winkel II” met poster „Voorzorgsmaatregelen winkel II” 50.0155.35 € 96,50 Artikel bekijken »
met poster „Voorzorgsmaatregelen winkel” met poster „Voorzorgsmaatregelen winkel” 50.0155.36 € 96,50 Artikel bekijken »
met poster „Houd afstand” met poster „Houd afstand” 50.0155.37 € 96,50 Artikel bekijken »
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven