VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Ramen en hoezen

Presenteer uw productinformatie, aanbieding, safety plan of plattegrond in één van de vele plakkaatramen of kliklijsten van VKF-Renzel.
Naast ons uitgebreide assortiment lijsten leveren wij ter bescherming van uw poster ook u-houders en afdekfolies.
Ontdek ons assortiment in de diverse productgroepen hieronder!

Meer lezen »

Eigen productie

Als producent van ramen en hoezen produceren wij een deel van het assortiment zelf op diverse productielocaties. Hierdoor heeft u niet alleen keuze uit de veel gebruikte DIN-formaten ramen en hoezen maar ook andere formaten! Bij grotere aantallen kunnen wij speciaal op maat gemaakte lijsten in diverse kleuren produceren. Zie hier meer informatie over onze maatwerk productie en vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijzen- en productinformatie presenteer je door middel van plakkaatramen

Makkelijk en snel prijs- en productinformatie presenteren? Maak dan gebruik van plakkaatramen. Plakkaatramen zijn lijsten van kunststof waar papier tussen geschoven kan worden. De ramen zijn leverbaar in diverse formaten van DIN A6 (klein) tot DIN A1 (groot). Voor elk DIN-formaat poster bieden wij in ons assortiment een passende oplossing. Bij grotere aantallen kunnen wij naast de veel gebruikte DIN-formaten ook andere gangbare maten naar eigen wens produceren in een speciale kleur. De plakkaatramen zijn standaard leverbaar in diverse kleuren.

Maak bij de plakkaatramen ook gebruik van accessoires zoals de voetplaaten en u-houders.
Wij kunnen ook complete standaards leveren, zie het assortiment plakkaatstandaards.

Kliklijsten en inschuiframen

Kliklijsten met diefstalbeveiliging en regenbestendigPlaats uw posters in passende frames! De meest voorkomende lijsten zijn de kliklijsten. Het frame van een kliklijst kan aan alle kanten open worden geklapt. Plaats de poster in de lijst, zet het bijgeleverde voorzetfolie voor de poster en klap het frame weer dicht. De poster klemt zich op deze manier vast in de lijst. Kliklijsten zijn er in diverse uitvoeringen. Er is niet alleen een verschil in het formaat, kleur of dikte van de lijst, maar ook voor verschillende toepassingen. Sommige kliklijsten zijn regenbestendig door de speciaal ontwikkelde rubberen rand om de voorzetfolie. Andere kliklijsten zijn bijvoorbeeld voorzien van een slot. De kliklijsten met een slot zijn zeer geschikt voor poster presentaties op openbare plaatsen. Naast de kliklijsten bieden wij ook aluminium inschuiframen. Bij de inschuiframen kunnen de posters of kartonnen borden via de zijkant in de lijst worden geschoven.

Posters presenteren op balie's, vloeren en op ramen.

Statische hoezenMaak gebruik van onze „DeskWindo” en „FloorWindo” voor een professionele presentatie op balie's en vloeren. In de hoezen van de ”Windo” serie kunnen posters tussen geschoven worden. De hoezen zijn voorzien van een anti-sliplaag zodat de hoes niet glad is en op de plaats blijft liggen.

 

Zelfklevende plakkaathoezen zijn hoezen voor het presenteren van DIN formaat posters op muren of ramen. De hoezen kunnen door middel van magneten of een plaklaag worden bevestigd. Daarnaast bieden wij in ons assortiment ook statische hoezen voor het presenteren van posters op ramen. Statische en magnetische hoezen hebben het voordeel dat de hoezen eenvoudig te verwijderen zijn zonder lijmresten.

Heeft u vragen over de ramen en hoezen uit ons assortiment?
Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar verkoop@vkf-zenzel.nl.
Wij helpen u graag!