VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Folderstandaard „Zig-Zag Madera”

Art.nr.:

50.0089.26

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan ​​centraal bij deze folderstandaard.

Onze folderstandaard „Zig-Zag Madera" is bijna volledig gemaakt van natuurlijk beukenhout. Dankzij de milieuvriendelijke en duurzame productie is het met name geschikt voor bedrijven die producten verkopen of produceren vanuit een ecologisch gedachtengoed of gemaakt worden van hout. Denk hierbij aan de toeristenbranche, restaurants, kruideniers, landbouw, de houtindustrie en organisaties voor milieubescherming.

Het donkere beukenhout zorgt ervoor dat uw flyers en folders extra égard krijgen. Zowel een ruimtebesparende plaatsing aan de muur, als ook een vrijstaande opstelling centraal in de ruimte behoort tot de mogelijkheden, omdat de folders eenvoudig, door de slimme opstelling van de 5 schappen, van alle kanten eenvoudig uitgenomen kunnen worden. Elk schap heeft een vuldiepte van ca. 30 mm en presenteert uw folders in DIN A4 hoogformaat volledig zichtbaar. Het aantrekkelijke maar onopvallende design ondersteunt de impact van uw printmedia positief en doet er helemaal niets aan af. Dankzij de hoogwaardige materialen en de intelligente schroefverbinding is de "Zig-Zag Madera" zeer stabiel, alsof hij uit één stuk is gesneden.

De levering geschiedt gedemonteerd, incl. montage-instructies en het juiste bevestigingsmateriaal.
versie 2-zijdig
materiaal beukenhout
aantal schappen 5
schapformaat DIN A4 (210 x 297 mm)
inrichting hoogformaat
vuldiepte 30 mm
hoogte 1.485 mm

 61,90 €*

per stuk

 74,90 € Incl. BTW

1-4 werkdagen

downloads

Montagehandleiding (840)

  • Folderstandaard „Zig-Zag Madera”

Reviews van onze klanten

Je moet zijn ingelogd om een review te kunnen plaatsen.
Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?