VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Folderstandaard „Alice II”

  • elegante folderstandaard voor op de vloer
  • materiaalmix van aluminium / acrylglas
  • 3 schappen in DIN A4 hoogformaat
  • inschuiftopbord voor eigen ontwerp
  • vuldiepte per schap: 40 mm
  • draaglast per schap: 1,5 kg
  • leverbaar in zwart of zilver
    Artikelbeschrijving
Met onze folderstandaard „Alice II” bent u op presentatiegebied weer helemaal up-to-date.

Deze folderstandaard is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld reisbureaus, hotels, musea of ​​in kleinere winkeltjes. In ieder geval daar waar potentiële klanten te verwachten zijn en de verkoop op de POS prioriteit heeft. Met zijn bescheiden, hoogwaardige design leidt deze folderstandaard de aandacht niet af van de gepresenteerde folders. Uw folders en catalogi worden overzichtelijk en pakklaar gepresenteerd.

Onze nieuwe folderstandaard „Alice II” laat op indrukwekkende wijze zien dat flyer- en folderpresentatie niet alleen afhankelijk is van functionaliteit, maar zeker ook van het design. Deze elegantestandaard is daarom verkrijgbaar in zwart of zilver. Standaard zijn 3 krasbestendige, gesatineerde schappen van acrylglas (hoogformaat DIN A4) inbegrepen. Elk afzonderlijk schap heeft een vuldiepte van 40 mm en kan worden belast met een maximaal gewicht van 1,5 kg. Het stevige en tegelijkertijd robuuste aluminium basisframe zorgt voor een veilige stand van de ca. 4,5 kg zware standaard.

Het naar wens te bevullen topbord maakt het geheel harmonieus af. U kunt het voorzien van uw logo, slogan of reclameboodschap. Dit gaat eenvoudig en snel middels een eigen printje: druk uw logo af - schuif het aan de bovenzijde in het topbord - klaar! Hierdoor kunt u op elk gewenst moment flexibel reageren op nieuwe campagnes of seizoensveranderingen, voor hernieuwde aandacht van uw klanten.
aantal schappen 3
schapformaat DIN A4 (210 x 297 mm)
inrichting hoogformaat
vuldiepte 40 mm
hoogte 1.290 mm
diepte 350 mm
topbord inschuif topbord

 93,50 €*

per stuk

Kies uw variatie:

kleur

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?