VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Presentatiedisplays „Justick”

Hier vindt u een overzicht van ons assortiment „Justick” borden.

Meer lezen »

 

Justick

„Justick” is het innovatieve product om uw werk te vereenvoudigen. U heeft geen punaises, plakband, lijm of magneten nodig om het papier te bevestigen. Uw materiaal kan telkens opnieuw eraf en erop 'gekleeft' worden. Zeer geschikt bij presentatie's en op plaatsen waar vaak mededelingen of tijdelijke berichten op papier gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld op kantoor of in kantines.

VKF Renzel erkend leverancier van Europa

VKF Renzel is de enige erkende distributeur in Europa met de „Justick” borden.
Wij bieden kleine en grote borden voor diverse papierformaten. De grote borden kunnen worden gemonteerd aan een wand of worden geleverd als een los staande display met een voetstuk. Tevens bieden wij kleinere borden voor gebruik op bureau's, balie's en tafels.

Whiteboard zonder magneten

Een goed alternatief voor een 'normale' whiteboard is de „Justick” whiteboard. U heeft geen magneten meer nodig, simpel het papier erop plaatsen. Bij het whiteboard krijgt u een voorzetfolie. Deze folie kunt u over het bord en het papier heen plaatsen zodat u aantekeningen kunt maken. De folie kunt u namelijk gebruiken als witehoard. U kunt hier met whiteboard makers over de voorzetfolie schrijven en met een wisser verwijderen.

Kijk in ons assortiment hierboven welk bord het meest geschikt is voor u!