VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Reclamezuil POS.tab „Attract"

Art.nr.:

89.0035.30

  • elegant design met witte behuizing
  • 21,5 inch multi-touch pc
  • veel toepassingsmogelijkheden dankzij Android-besturingssysteem
  • optionele branding mogelijk
    Artikelbeschrijving
De informatie terminal POS.tab „Attract" combineert elegant toonaangevende technologie met een tijdloos ontwerp. De 21,5 inch multi-touch pc is ingebouwd in een witte houten behuizing. Een moderne, maar eenvoudig vormgeving. Deze terminal is een echte blikvanger en heeft aan de voorkant genoeg ruimte over voor een eventuele opdruk van uw logo of tekst.

Met zijn krachtige processor biedt deze POS.tab „Attract" talrijke toepassingsmogelijkheden - 'stand-alone' of op internetbasis. Gebruik deze terminal voor het presenteren van informatie, zoals bijvoorbeeld foto's, video's en bedrijfspresentaties. Tevens te gebruiken als bestelterminal in winkels of restaurants, snel inchecken en uitchecken in hotels of op cruiseschepen of juist als informatie-terminal in openbare instellingen. In de industriële sector is hij zo mogelijk ook in te zetten voor machinebesturing. Dankzij het Android-besturingssysteem zijn de toepassingsmogelijkheden bijna onbegrensd.

We adviseren u graag over de toepassingsmogelijkheden bij uw projecten.
materiaal hout / kunststof
kleur wit
beeldscherm diagonaal 54,61 cm (21,5")
breedte 640 mm
hoogte 1.355 mm
diepte 475 mm
resolutie 1.920 x 1.080 px
besturingssysteem Android 7.1
LAN standaard WLAN, LAN
touchscreen capacitief

 1.430,00 €*

per stuk

 1.730,30 € Incl. BTW

Reviews van onze klanten

Je moet zijn ingelogd om een review te kunnen plaatsen.
Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?