VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Poster-tafelstandaard „Amarra”

Art.nr.:

50.0320.2

  • eenzijdige posterstandaard van metaal
  • voor posters kleiner dan DIN A3 liggend
  • optimale leeshoek
  • anti-reflecterende, UV-gestabiliseerde afdekfolie
  • afdekfolie onder geplakt, boven met magneetband
  • posterwissel door openklappen afdekfolie
  • totale hoogte: 350 mm
  • RAL-kleuren vanaf 1 stuk mogelijk
    Artikelbeschrijving
Onze posterstandaard „Amarra" schittert door zijn welgevormde afwerking en lange levensduur. Zijn hoogwaardige design en gebruiksgemak maken hem onmisbaar voor reclamedoeleinden in diverse branches. Denk bijvoorbeeld aan een receptie in hotels, ontvangstruimtes in artsenpraktijken, wachtruimtes in banken of in de horeca. Wanneer deze tafelstandaard „Amarra" op tafel of toonbank wordt geplaatst, springt hij meteen in het oog van uw gasten en is daarom ideaal voor de presentatie van dagelijks wisselende aanbiedingen of promoties.

De volledig van metaal gemaakte standaard bestaat uit slechts 3 delen en is snel opgebouwd dankzij de eenvoudige montage. Steek eenvoudig het voetstuk in de basisplaat, span het staaldraad en de tafelstandaard is klaar voor gebruik!
Het wisselen van de inhoud is heel eenvoudig en wordt gedaan door de voorzijde te openen. Aan de bovenzijde wordt de folie op de plaats gehouden door het aangebrachte magneetband. Door de verlijming van de afdekfolie aan de onderzijde, kan de inhoud heel eenvoudig worden ingevoegd en uitgelijnd. Een vlekkeloze posterpresentatie is zo gegarandeerd en uw informatiemateriaal kan binnen zeer korte tijd worden gewisseld. Om de inhoud te beschermen, zijn de folies gemaakt van anti-reflecterend, UV-gestabiliseerd materiaal. De UV-stabilisatie voorkomt dat de posters vervagen en de antireflecterende coating zorgt voor een veel betere leesbaarheid zonder lichtreflecties, zelfs in direct zonlicht.

Door eigen productie van deze tafelstandaard „Amarra" is poedercoating in een standaard RAL-kleur al mogelijk vanaf slechts 1 stuk - wij maken graag een persoonlijke offerte voor u.
versie 1-zijdig
materiaal metaal
kleur zilver
oppervlakte gepoedercoat
inschuifformaat DIN A3 (297 x 420 mm)
inrichting dwarsformaat
soort afdekfolie UV-gestabiliseerd, onder tape, boven magneetband
totale breedte 460 mm
totale hoogte 350 mm
totale diepte 190 mm

 23,65 €*

per stuk

 28,62 € Incl. BTW

1-4 werkdagen

Reviews van onze klanten

Je moet zijn ingelogd om een review te kunnen plaatsen.
Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?