VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

LED stretchframe „Lumos” - 100 mm, dubbelzijdig

Voor sfeervolle en kleurrijke reclame!

Met het „Lumos" LED stretchframe bent u altijd startklaar zonder boren of ophangen! Twee stevige voetsteunen zorgen voor de nodige standvastigheid. Deze dubbelzijdige „Lumos" is in het bijzonder geschikt om te gebruiken in showrooms, entree- en beursshallen met hoge plafonds, evenals warenhuizen en luchthavens. De klant wordt onmiddellijk beïnvloedt en zijn/haar aandacht wordt meteen getrokken - een sfeervol oplichtende display die een blijvende indruk achterlaat!

Vanwege het aluminium design is het systeem bijzonder licht en daarom ook geschikt voor locatie- en programmawisselingen. Nieuwe banners kunnen snel geplaats worden via een rondom ingenaaide pees die in de daarvoor bestemde groeven van het frame gedrukt worden. De robuuste en brandwerende banners kunnen direct op aanvraag meebesteld worden.

Maak een keuze tussen de verschillende kleuren en groottes. Op verzoek ook leverbaar met een geschikte dimmer.
Speciale formaten leverbaar op aanvraag. Levering geschiedt gedemonteerd.
materiaal aluminium
oppervlakte geëloxeerd
profiel 100 mm
verlichting LED module
techniek randenbestraling
lichtkleur 6.000 K (daglichtwit)
aansluiting met kabel en stekker
snoeruitgang aan een korte zijde
omvang 2-zijdig

 vanaf 290,00 €*

per stuk

Kies uw variatie:

kleur
afmeting
dimbaar
uitvoering

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?