VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

LED stretchframe „Lumos” - enkelzijdig

Geef dit stralende middelpunt een plekje in uw winkel, restaurant, bedrijf of beurspresentatie!

Het stretchframe geeft uw banner een homogene en intense uitstraling dankzij de speciale LED-armatuur aan de achterzijde. Een bijzonder licht design, geschikt voor een harmonieus ruimteconcept. Deze LED stretchframe „Lumos" met een 50 mm profiel wordt met behulp van twee beugels aan de muur bevestigd. Bestel de passende B1-gecertificeerde banner direct mee. Deze kan vervolgens heel snel middels de rondom aangebrachte pees in de groef van het lichtraam worden gefixeerd.

Reageer altijd meteen op de directe omgeving en maak daarvoor gebruik van de optioneel verkrijgbare dimoptie. Dit voorkomt sensorische overbelasting en verhoogt het reclame-effect door een sterker contrast. Kies bij deze „Lumos" tussen verschillende kleuren en groottes. Op verzoek kunnen wij ook speciale afmetingen voor u vervaardigen.
materiaal aluminium
oppervlakte geëloxeerd
profiel 50 mm
verlichting LED module
techniek achterwandverlichting
lichtkleur 6.000 K (daglichtwit)
aansluiting met kabel en stekker, transformator intern
snoeruitgang aan een korte zijde
achterwand 4 mm Alu-Dibond, wit
bevestiging wandmontage
omvang 1-zijdig

 vanaf 259,00 €*

per stuk

Kies uw variatie:

kleur
afmeting
dimbaar
uitvoering

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?