VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Stoepbord WindSign „Madera”

Art.nr.:

50.0317.1

De nieuwe posterstandaard WindSign „Madera" overtuigd met zijn welgevormde, 40 mm brede frame van beukenhout en het dubbelzijdig beschrijfbare leistenen bord en is daarom toepasbaar en geschikt voor verschillende branches.
De WindSign „Madera" is zeer goed inzetbaar in bijvoorbeeld restaurants, hotels of reformwinkels. Hier zijn ze namelijk prima geschikt om bijvoorbeeld te dienen als informatiedrager voor dagelijkse aanbiedingen of aankondigingen van evenementen.

De „Madera" is uitgerust met een dubbelzijdig beschrijfbare, magnetische leisteenlak. Het bordoppervlak van 590 x 780 mm kan aan beide zijden met krijtmarkers / illumigrapfstiften beschreven worden en evenzo gemakkelijk weer uitgeveegd worden. De bescherming van uw reclameboodschap kan worden gewaarborgd door de optioneel verkrijgbare magnetische afdekfolie. Bovendien kunnen posters ook rechtstreeks op het leisteenbord worden bevestigd met behulp van magneten.

Het beukenhout bekleed met hoogwaardige, weersbestendige beschermende lak maakt dit stoepbord geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Om te voorkomen dat hij omvalt, is het verrijdbare voetstuk te vullen met water of zand en kan zonodig gemakkelijk worden verplaatst. De veertechniek zorgt voor een veilige stabiliteit, zelfs bij "stormachtig" weer. Door middel van twee bouten worden het frame en de kunststof voet aan elkaar bevestigd.
versie 2-zijdig
materiaal raam beuken
breedte raam 40 mm
framekleur houtlook donker
schrijfoppervlak 590 x 780 mm
buitenmaat raamwerk 670 x 860 mm
inrichting hoogformaat
voetkleur zwart
verpakking 2 dozen

 114,30 €*

per stuk

 138,30 € Incl. BTW

3-4 weken

Accessoires

Magnetische beschermfolie voor WindSign „Madera"

 

 20,90 €*

Illumigraph/krijtstift │ afwasbaar
5 mm | wit

5 mm | wit 

 2,52 €*

Krijtbord spons

 

 4,10 €*

Transporthulpmiddel met wielen voor WindSign „QS I“ & „Seal”

 

 13,15 €*

Reviews van onze klanten

Je moet zijn ingelogd om een review te kunnen plaatsen.
Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?