VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Kliklijst │ hoeken in verstek

Art.nr.:

50.0005.32

  • met hoeken in verstek
  • gepoedercoat in rood, ca. RAL 3000
  • met boorgaten voor schroeven of ophangen
  • in zowel hoog- als dwarsformaat te bevestigen
  • anti-reflecterende, UV-gestabiliseerde afdekfolie
  • achterwand van polystyreen
  • elk frame afzonderlijk verpakt in stevig karton
    Artikelbeschrijving
Kliklijsten zijn ideale frames voor het presenteren van uw posters. De toepassingen zijn nagenoeg eindeloos, bijv. als informatiedrager voor aanbiedingen, reglementen, presentaties, vluchtroutes / brandbeveiligingsplannen etc.

Het stabiele 32 mm brede aluminium profiel is ideaal voor grotere formaten zoals DIN A0. Dankzij de boorgaten in de beide lange subprofielen kunnen de fotolijsten zowel in staande als in liggende positie stevig aan de muur worden geschroefd of met behulp van een hangset aan het plafond worden gehangen. Deze bijpassende ophangset voor plafondmontage is als accessoire verkrijgbaar.

Om de posters te beschermen zijn alle kliklijsten uitgerust met een extra sterke, anti-reflecterende afdekfolie gemaakt van UV-gestabiliseerd materiaal. De anti-reflecterende coating van de folie wordt gebruikt om de leesbaarheid van de posters te verbeteren zonder lichtreflecties en de UV-stabilisatie voorkomt vervaging van de posters. De achterwand is gemaakt van weerbestendig polystyreen. Voor optimale klemkracht, zelfs na meerdere jaren intensief gebruik, worden in de profielen klemmen van verenstaal gebruikt.

Wij produceren deze frames graag voor u op maat: al bij afname van maar 1 stuk maken we de kliklijst in de afmeting die u wenst. Ook een poedercoating van de profielen in een standaard RAL-kleur is al mogelijk vanaf 1 stuk! Vraag ons naar alle mogelijkheden!
* Restpartij * - Verkoop ervan alleen nog zolang de voorraad strekt!
materiaal raam aluminium
bovenprofielkleur rood, ca. RAL 3000, gepoedercoat met glanslak
profielbreedte 32 mm
uitvoering hoek verstek
inschuifformaat DIN A0 (841 x 1.189 mm)
buitenmaat raamwerk 884 x 1.232 mm
zichtformaat 821 x 1.169 mm
inrichting hoog- / dwarsformaat
bevestiging boorgaten / dubbelzijdig tape

 74,90 €*

 56,20 €*

per stuk

 68,00 € Incl. BTW

Actie geldt tot 31.10.2019

Reviews van onze klanten

Je moet zijn ingelogd om een review te kunnen plaatsen.
Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?