VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Kliklijst „Eco 35” - diefstalbeveiliging, regenbestendig

  • met bescherming tegen onbevoegd openen
  • spatwaterdicht door speciale sluiting en profieltechniek
  • hoeken in verstek gezaagd, zilver geëloxeerd
  • met boorgaten in het onderprofiel voor het vastschroeven van de lijst
  • weerbestendige rugwand van polystyreen met ontspiegelde, UV-gestabiliseerde afdekfolie
  • per stuk verpakt in een verzendklare doos
  • speciale formaten vanaf 20 stuks en de lijst in een standaard RAL-kleur vanaf 1 stuk leverbaar op aanvraag
    Artikelbeschrijving
De speciale afdichtings- en profieltechnologie van deze kliklijst beschermt uw poster optimaal tegen regenwater en tegelijkertijd tegen het openen door onbevoegde personen. De diefstalbeveiliging die op de lijst zit, werkt middels een inbus-technologie. Om een poster te kunnen verwisselen draait u eerst de inbusschroef los. Daarna kunnen de profielen in een vaste volgorde opengeklapt worden. Om de lijst te bevestigen is de rugwand voorzien van 2 boorgaten in beide lange zijdes. Om de poster te beschermen tegen vervaging en om de leesbaarheid te verbeteren, zijn al onze lijsten standaard uitgerust met een afdekfolie gemaakt van UV-bestendig en ontspiegeld materiaal. De weersbestendige rugwand is gemaakt van slagvast polystyreen met rondom een rubberen afdichting.

Wilt u lijsten met een speciale afmeting? Bij een minimale afname van 20 stuks is dit al mogelijk. Doordat wij een eigen poedercoatinstallatie hebben kunnen wij kliklijsten met een standaard formaat al vanaf één exemplaar poedercoaten in een standaard RAL kleur. Vraag ons naar de mogelijkheden!
materiaal raam aluminium
bovenprofielkleur zilver geëloxeerd
profielbreedte 35 mm
uitvoering hoek verstek
inrichting hoog- / dwarsformaat
regenbestendig ja
diefstalbeveiliging doormiddel van inbusschroeven

 vanaf 23,65 €*

per stuk

Kies uw variatie:

inschuifformaat