Infobalies

Infobalies voor beurzen en evenementen

Infobalies

Infobalies voor beurzen en evenementen

 

 

Beursbalies online kopen

Informatiebalies en promotoren voor elke gelegenheid!
U heeft een balie voor een beurs of evenement nodig? Beursbalies gemaakt van aluminium profielen zijn van een hoge kwaliteit en stabiel. Pop-up balies overtuigen door hun eenvoudige bediening. Promotiebalies vallen van veraf al op door een topbord. En met een LED balie zult u met name goed opvallen, wanneer u zich op een wat minder uitgelichte plek zou bevinden.

 

 

 

 

 

Infobalies in vele varianten, vormen en materialen

Met een informatiebalie weet u zeker dat u de aandacht van bezoekers en klanten trekt: de dagen van saaie beursstands of evenementen zijn hiermee wel voorbij. Of het nu gaat om een ronde balie, een pop-up balie of eentje met LED verlichting: met onze selectie van informatiebalies en promotoren bent u verzekert van een opvallende marketing- of beurspresentatie. Wij bieden u een veelzijdige selectie van informatiebalies aan, zodat u precies die informatiebalie kunt vinden die past bij uw bedrijf of wat u juist wilt uitstralen bij een beurs.

 

Informatiebalies op maat en naar wens

Maak gebruik van ons uitgebreide assortiment en kies de informatiebalie die het beste past bij uw individuele behoeften: of u hem nu gaat gebruiken als ontvangstbalie, als loket, pop-up balie of voor andere evenementen of toepassingen: we bieden een grote selectie van verschillende informatiebalies, die snel en gemakkelijk kunnen worden vervoerd en in een paar eenvoudige stappen zijn op te zetten of te demonteren. De infobalies uit ons assortiment zijn veelzijdig te gebruiken, niet alleen op beurzen of evenementen, maar ook voor productpresentaties, tentoonstellingen of promoties zijn ze zeer geschikt. Uw balie wordt bij ons geheel naar uw wensen en eisen bedrukt en afgewerkt.

 

Uw infobalie bedrukken

Wij bedrukken uw beursbalie op basis van uw ideeën of ontwerp. Indien nodig kunnen wij zelfs het grafische drukwerk voor u ontwerpen. Neem vrijblijvend contact op en vraag het ons.

 

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Bij een zeer groot aantal van onze producten gaat het om eigen productie

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Wij staan voor kwaliteit

INNOVATIEVE TECHNOLOGIËN

We gebruiken de nieuwste machines en bewezen technieken

 

 

 

Onze successen

Al meer dan 30 jaar zijn wij – wereldwijd – uw betrouwbare partner voor verkoopbevordering als het gaat om POS-producten.

 

30

jaar

25

landen

870

werknemers

15.000

promotionele producten

 

Wilt u graag persoonlijk advies?

 

Stel uw vraag »