Een preventiescherm zorgt voor meer hygiëne in de winkel of op kantoor. In de levensmiddelenbranche is de presentatie van producten volgens de hygiënerichtlijnen essentieel. Om deze reden worden overal in horecagelegenheden, bakkerijen en banketwinkeltjes beschermplaten of displays van hoogwaardig acryl geplaatst. Ook op kantoor waarbij veelvuldig klantcontact plaatsvindt is hygiëne van groot belang. De preventieschermen dienen als bescherming tegen druppeltjes, niezen of tegen hoesten.

Hangend, staand, met of juist zonder uitsparing: bij ons vindt u altijd een preventiescherm wat in uw situatie past. Naast onze preventieschermen vindt u bij ons ook veel artikelen voor hygiënebescherming bij de kassa en op de balie. Bescherm uzelf, uw medewerkers en uw klanten met onze preventieschermen.

Meer lezen »

Preventieschermen voor in uw winkel of kantoor

Preventieschermen. U kent ze misschien ook als kuchschermen, spatscherme, balieschermen of kassaschermen. Een preventiescherm helpt uw medewerkers en klanten te beschermen voor eventuele besmettingen. Een preventiescherm is in elke branche in te zetten waar klanten over de vloer komen. Ook op werkplekken kan een preventiescherm helpen het kantoor optimaal in te richten rondom de laatste veiligheidsmaatregelen. 
Hygiënebescherming en -normen zijn termen die steeds belangrijker worden. Het volgen van deze trends is de sleutel om het vertrouwen van klanten te blijven behouden. Dit vergt in de meeste gevallen een aanpassing van de winkelinrichting door het nemen van maatregelen zoals het plaatsen van preventieschermen en het gebruik van hygiënemiddelen.

Om veiligheid van uzelf en van uw klanten te garanderen is het belangrijk hygiënemaatregelen te treffen. Zo dient u uw winkel vanaf de entree, van uw productschappen tot bij de kassa, geheel volgens de hygiënenormen in te richten. Als ondernemer is het belangrijk om uniforme standaarden te creëren om klanten en medewerkers te kunnen beschermen.

Van deze gebieden is de kassazone de plek waar het meeste klantcontact plaatsvindt. Met name hier komen onze preventieschermen en andere beschermende producten volledig tot hun recht. De kassazone verschilt natuurlijk van winkel tot winkel. Daarom bieden wij in ons assortiment producten aan met verschillende bevestigingsmogelijkheden, zodat het product altijd past binnen uw winkel.

 

 

Flexibel gebruik en eenvoudige montage

Naast beschermende ophangsystemen, preventieschermen en standaards zijn er ook scheidingswanden voor op de balie. Met de vele verschillende artikelen willen wij u zoveel mogelijk opties bieden bij het inrichten van uw eigen winkel, dan wel kantoor.

De kleine scheidingswanden dienen als hoest- en niesbescherming voor op de toonbank. De staanders worden eenvoudig op de balie geplaatst en bestaan ​​uit een transparant paneel met frame. Afhankelijk van het model creëren ze elk hun eigen afstand tot het balie-oppervlak. Zo blijft doorgifte van bepaalde dingen mogelijk.

Andere klassieke displays in de categorie hoest- of niesbescherming bieden ook volledige bescherming zonder een opening voor doorgifte. Met de juiste houder kunnen ze eenvoudig op elke balie of tafel worden neergezet. Een anti-sliplaag of zuignappen zorgen ervoor dat hij op elk oppervlak op zijn plek blijft zitten en niet zomaar verschuift.

Als u de ruimte op de toonbank niet wilt beperken, kiest u voor een preventiescherm. Dit transparante beschermpaneel kan eenvoudig aan het plafond gehangen worden en beschermt zonder elders qua ruimte in te moeten boeten.

De vele bevestigingsmogelijkheden worden uitgebreid door de flexibiliteit van het materiaal. Het materiaal, acrylglas of PET G, oogt modern en steriel door zijn gelijkenis met glas. Het plaatst de producten op de voorgrond en dient daarmee als een optimale artikeldrager.
 

Artikeldragers met potentieel

Bij het presenteren van artikelen met een afdekkap heeft u veel verschillende mogelijkheden. Er is keuze tussen eenvoudige displays en displays met meerdere etages. Daarnaast zijn de afdekvitrines er in verschillende vormen en soorten.

In ons assortiment vindt u modellen met slechts één frontbescherming, maar ook modellen met nog extra bescherming aan de zijkanten. Dus alleen het eigen personeel heeft zo toegang tot de producten en het voedsel is zo volledig beschermd. Zo worden nieuwe hygiënenormen bepaald.

De afdekvitrines beschermen niet alleen, maar kunnen ook extra ruimte genereren. Door een vitrine op uw balie te plaatsen ontstaat er een nieuwe verkoopruimte die voldoet aan de hygiënerichtlijnen.

Maar er zijn niet alleen displays met één etage. Wilt u uw producten op meerdere verdiepingen presenteren om ruimte te besparen? Hiervoor hebben we ook veel verschillende oplossingen in ons assortiment.

Onze producten zijn ook geschikt voor actieartikelen of speciale aanbiedingen. Hiermee kunnen reclamemaatregelen in de winkelruimte worden doorgevoerd met behoud van de hoogste hygiëne en netheid. Door plaatsing van de display op uw toonbank trekt dit meer aandacht van uw klant, met als resultaat dat de klant wellicht overgaat tot aankoop.

Preventieschermen in verschillende vormen

Hieronder willen wij u nader kennis laten maken met de bijzonder actuele artikelen uit ons assortiment. Zeker in tijden van virussen zoals het corona-virus of de bekende griepgolf gaat er niets boven adequate maatregelen op het gebied van hygiëne. De volgende artikelen helpen u bij de implementatie ervan in uw winkel of organisatie.

Het preventiescherm „Mania" is de ideale display en bescherming voor bij de kassa. Het preventiescherm beschermt zowel uw klanten als ook de eigen werknemers. De medewerkers zijn niet alleen van voren beschermd, want het model „Mania" biedt ook zijafscherming. Het uitwisselen van artikelen, formulieren of betaalmiddelen kan gedaan worden via de uitsparing aan de onderzijde van het preventiescherm.

In plaats van neerzetten op de balie wordt de beschermplaat van acrylglas aan het plafond bevestigd. Deze plaat is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Door de boorgaten in de hoeken kan dit paneel eenvoudig met touwen of kettingen aan het plafond worden opgehangen. Er behoeft dus geen ruimte te worden "opgeofferd" voor wat betreft het balieoppervlak.

De beschermkap „Arvens" is een klassieke beschermingsdisplay tegen hoesten en niezen. Het is belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan hygiëne bij het aanbieden van uw producten op de toonbank. De acryl beschermkap is voorzien van zuignappen en beschermt de voor- en zijkant tegen invloeden van buitenaf. Met dit artikel kunt u uw producten op drie etages presenteren en tegelijkertijd beschermen.

Wij hebben verschillende beschermvitrines en -kappen voor verschillende producten. Vind voor uw winkel of bedrijf het juiste preventiescherm van acrylglas of PET G.
 

Preventieschermen uit onze eigen productie

Als fabrikant van deze producten garanderen wij de kwaliteit ervan en adviseren wij u graag. Onze artikelen worden volledig vervaardigd op onze locatie in Duitsland. Om deze reden zijn wij in staat om ook maatwerk te leveren. Uw preventiescherm wordt desgewenst speciaal en volledig naar wens vervaardigd.

Heeft u een speciaal artikel nodig of juist een bijzondere mogelijkheid om het aan uw schap te hangen? Het juiste preventiescherm nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden van een preventiescherm of baliedisplay, dat volledig is afgestemd op uw wensen. Of ontdek een passend product in ons online assortiment.

Meer producten op het gebied van hygiënebescherming vindt u hier.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven