VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Posterklemelementen en -profielen

Bent u op zoek naar een eenvoudige, maar effectieve presentatie voor uw posters?
Met de posterklemprofielen presenteerd u uw poster op zijn best!

Meer lezen »

 

Eenvoudig presenteren van posters

Onze poster-profielen zijn strak en eenvoudig vormgeven. De posters kunnen gemakkelijk tussen het profiel worden geschoven of geklikt. De klemkracht van het profiel zorgt ervoor dat uw poster in het profiel blijft hangen. De meest verkochte profielen zijn de klapprofielen. In ons assoritment bekend als „Poster-Snap” of klempijst „Easy”. Deze profielen kunnen, net als bij een profiel van een kliklijst, open en dicht worden geklapt. Bij andere profielen kunt u posters via de zijkant in het profiel schuiven. Door middel van ophanghaken kunt u de profielen ophangen.

De profielen zorgen ervoor dat uw banner of poster op zijn best wordt gepresenteerd. De talrijke modellen en manieren van klemmen maken een snelle implementatie en diverse productpresentaties mogelijk.