VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Beachflags

Onze strandvlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De strandvlaggen zijn prima inzetbaar voor marketing, sponsoring en promoties. De vlaggen zijn weersbestendig en vallen altijd op voor voorbijgangers.

Meer lezen »

 

Vlaggen met uw reclameboodschap

Veel van onze klanten plaatsen beachflags om op te vallen tussen de massa. Beachflags zijn namelijk veelzijdig inzetbaar. Zeer geschikt voor op beurzen, de winkelvloer, bij de ingang of op evementen. Doordat strandvlaggen op veel plekken in te zetten zijn, bieden wij ook accessoires aan om deze vlag op elke locatie goed te kunnen presenteren.

Voetplaten en grondpinnen

Maak bij een vlakke ondergrond gebruik van een voetplaat. Voor minder vlakke ondergronden raden wij u aan om waterzakken of, indien dat mogelijk is, grondpinnen te gebruiken. Tevens hebben wij ook een voet in ons aanbod, die onder een pallet geplaatst kan worden.

Wij leveren graag voor u een vlag met uw eigen logo of reclameboodschap.
In ons assortiment hebben wij ook gevelvlaggen of grote buitenvlaggen.