VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Geldtesters en geldtelmachines

Informatie over het nieuwe € 50,- biljet:

Op 4 april 2017 zal de Europese Centrale Bank (ECB) het nieuwe €50 bankbiljet in omloop brengen. Dit biljet heeft een aantal innovatieve echtheidskenmerken zoals een doorzichtig portretraampje in het hologram. Het nieuwe €50 bankbiljet is het vierde biljet uit de nieuwe Europa serie; het werd voorafgegaan door het nieuwe €5 biljet (mei 2013), het nieuwe €10 biljet (september 2014) en het nieuwe €20 biljet (november 2015).

Zie hier een lijst met apparaten die eventueel een update nodig hebben voor het in 2017 vernieuwde € 50,00 bankbiljet. Dit nieuwe biljet is in omloop vanaf april 2017.

Geef valsmunterij geen kans!

Maak gebruik van onze valsgeldscanners. De „Safescan” zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk bankpapier te controleren en / of te tellen. Kijk in deze categorie naar de verschillende opties.

Meer lezen »

Safescan telmachine

Zie hier een video van de Safescan telmachine

Afroomkluizen

Met onze afroomkluis kunt u eenvoudig en veilig uw kassa afromen en uw bankbiljetten opbergen.
Daarnaast is de kluis gemakkelijk uit het zicht te monteren.