VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Folderstandaards voor op de vloer

Heeft u wel folders, maar nog geen rek of standaard om ze in te kunnen presenteren?
Wij hebben standaards in allerlei soorten en maten: verrijdbaar, uitklapbaar en draaiend - tot maar liefst 40 houders!

Meer lezen »

Folderstandaards die passen bij uw interieur

FolderstandaardKies een folderstandaard die past bij uw interieur of huissstijl. Onze folderstandaards zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof of hout. Folderstandaards zijn folderdisplays die op de grond gezet worden, dus op zichzelf staande standaards. In/aan de standaards kunnen één of meerdere houders geplaatst / gehangen worden voor de presentatie van folders of brochures. Naast de vaste uitvoeringen hebben wij voor beurzen of andere tijdelijke promotionele acties inklapbare folderhouders. Deze inklapbare folderhouders zijn zeer gemakkelijk te transporteren.

Wilt u dat uw klanten van alle kanten folders kunnen pakken? Dan zijn onze draaibare folderstandaards een uitkomst! Deze folderstandaards kunnen van boven tot onder gevuld worden met folders, brochures en magazines. Het voordeel van een draaibare folderstandaard is, dat uw klanten snel een overzicht hebben van uw folders of magazines.

Folderschappen en brochurerekken

Voor de presentatie van heel veel (verschillende) folders bieden grote schappen uitkomst. In ons assortiment vindt u ook folderrekken, elk met zijn eigen unieke design. De meeste rekken en standaards zijn uitgerust met een topbord. Het topbord van deze artikelen kunnen wij in onze eigen drukkerij voor u bedrukken. Neem hiervoor gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Maak duurzaam gebruik van uw folderstandaards.
Kijk onder accessoires voor reinigingsmiddelen en uitbreidingen van diverse folderstandaards.