VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Folderstandaard „Mercurius”

6 folderbakjes „Apollo”

Art.nr.:

50.0087.3

  • meervaks folderhouder met een aluminium frame
  • licht naar achteren gepresenteerd
  • op aanvraag ook leverbaar voor buitengebruik
  • leverbaar met 3 of 6 vakken
    Artikelbeschrijving
De ideale folderstandaard voor binnen- en buitengebruik. Het frame bestaat uit een zilver geëloxeerd aluminium vierkantprofiel 20 x 30 mm en dit biedt deze folderhouder de nodige stabiliteit. Met behulp van ronde dwarsliggers kunnen de glasheldere folderhouders „Apollo” (art.nr. 67.0002.1) middels een adapter worden opgehangen.

Voor het gebruik buiten is de folderstandaard ook verkrijgbaar met regenbestendinge folderhouders „Nil” (artikelnummer 60.0679.1). De prijs is op aanvraag! Bij gebruik buiten dient rekening gehouden te worden met de wind, dan graag op een enigszins beschutte plek presenteren.

Deze folderstandaard kenmerkt zich door de verscheidenheid aan variaties. Als producent van folderstandaards kunnen wij dit product naar uw eigen wens aanpassen (bijvoorbeeld door verschillende folderhouders te combineren of uitbreidingsmogelijkheden te creëren voor meer folderhouders). Ook de inzet van verschillende formaten folderhouders is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook betreffende kleuren folderhouder of opdruk!
versie 1-zijdig
aantal vakken 6 folderbakjes „Apollo”
inschuifformaat DIN A4 (210 x 297 mm)
inrichting hoogformaat
materiaal aluminium / polystyreen
profieltype aluminium vierkantprofiel, 20 x 30 mm
kleur frame zilver geëloxeerd
formaat 520 x 1.200 x 340 mm (B x H x D)

 150,80 €*

per stuk

 182,47 € Incl. BTW

2-3 weken
aantal vakken