VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Etalagepoppen


Etalagepop „Magic" - de etalagepop die aan alle eisen voldoet. Modern design, flexibel te positioneren en uitgebreide accessoires onderscheiden deze etalagepoppen van andere modellen. Door gebruik te maken van verschillende hoofdvormen en elementen in chroom-, goud- en houtlook, is deze etalagepop een echte unicum.

Meer lezen »

 


„Magic" - de stijlvolle etalagepop

De kleding die etalagepoppen dragen in de etalage, danwel in de winkel zelf, moet worden opgemerkt. Om die aandacht nog meer te vergroten, worden deze etalagepoppen samengesteld uit verschillende materialen en krijgen zo een geheel nieuwe presentatievorm. Het stoffige beeld van de traditionele etalagepop is passé.

In combinatie met houten elementen ziet de etalagepop er natuurlijk uit, in combinatie met hoogwaardige elementen in chroom- en goudlook. Dit heeft namelijk een versterkende werking op de gedragen en gepresenteerde kleding. Onze „Magic" is leverbaar als vrouwelijk en mannelijk figuur.

Wat is een etalagepop?

Een etalagepop is een levensgroot figuur, die is uitgerust met kledingstukken om kleding in aangetrokken toestand te demonstreren en tentoon te stellen. Ze worden gebruikt om mee te adverteren in etalages en winkels, om zo de aandacht te trekken van klanten en geïnteresseerden en ze te verleiden tot een aankoop. De traditionele mannequin is gemaakt van plastic, terwijl modernere poppen gemaakt zijn van combinaties van materialen zoals plastic, hout, chroom of goud. De combinatie van verschillende materialen versterkt het effect van de kleding en verhoogt de aandacht van de klant.