VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Elektronica & LED & Digital Signage

Stimuleer uw verkoop met behulp van elektronische verkoopbeverdering. Laat uw klanten informeren, amuseren of instructie geven door middel van mediaspelers. Of maak gebruik van LED-verlichting om uw producten in de schijnwerpers te zetten!

Meer lezen »

Elektronische signing

Elektronische POS-materialen zijn niet meer weg te denken op de winkel- en verkoopvloer. LED-verlichting is een goed voorbeeld van een recente ontwikkeling binnen de elektronische signing. LED-verlichting geeft een gelijkmatige verlichting zonder veel warmte uit te stralen en het is zeer energie zuinig. Hierdoor is LED-verlichting uitermate geschikt voor het duurzaam preseteren en verlichten van artikelen.

LED lichtbakken en posterlijsten

Binnen het kader duurzaam ondernemen wordt de vraag naar energiezuinige producten steeds groter. Ook wij zijn hier op in gesprongen door ons assortiment aan te passen naar de wensen van onze klanten en uit het oogpunt van duurzaam ondernemen. De lichtbakken en zuilen in ons assortiment zijn allemaal voorzien van de duurzame LED-techniek.

Licht nodig bij een verbouwing of bij het opbouwen van uw beursstand?

Onder de categorie lampen vindt u diverse soorten lampen. De meeste lampen in deze categorie zijn uitgerust met een klem. Met deze klem kunt u de lampen bevestigen aan bijvoorbeeld beurswanden. Door de klem zijn de lampen multi inzetbaar. Naast de lampen met klemmen bieden wij ook LED-bouwlampen en schijnwerpers voor een goede verlichting bij uw verbouwing of evemenent.

Trek aandacht met mediaspelers

In een steeds meer digitale wereld worden mediaspelers vaker ingezet. Vraag om interactie met uw klant, naast instructiefilmpjes kunnen mediaspelers ook op een interactieve manier worden ingezet. Bijvoorbeeld door middel van mediaspelers die voorzien zijn van een touch-screen of met bewegingssensor. Ook bieden wij flash movie-spelers voor buitengebruik, kijk in het assortiment ”Digital-signage” onder ”Media-player vrijstaand”.

Maak gebruik van onze houders voor monitoren, tablets of I-pads voor een professionele uitstraling en een stevige bevestiging. Voor elke mogelijke bevestiging bieden wij uitkomst! Kijk voor al onze houders onder ”Digital Signage”