direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Privacy Statement

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw gegevens en uw privacy. Wij zijn van mening dat het belangrijk is u te informeren over de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens gebruiken. Hieronder vindt u informatie over het verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens op deze site.

 

Verwerking van persoonsgegevens

Persoonlijke gegevens van bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. VKF Renzel houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen.

U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke gegevens achter te laten.

Om ons aanbod op de website te verbeteren maken we gebruik van statische gegevens waarbij we geen persoonlijke gegevens van u kunnen gebruiken.

 

Privacy contactformulier

Het contactformulier wordt gebruikt op een verantwoorde en veilige manier. Alleen de door u verstrekte informatie wordt opgeslagen in onze database. Uw e-mailadres gebruiken wij uitsluitend om uw vraag en / of opdracht te verwerken. Als uw aanvraag is verwerkt worden uw gegevens enige tijd bewaard na gelang de fiscale bewaarplicht. Daarna worden de gegevens gewist, tenzij u goedkeuring heeft gegeven voor verder gebruik.

 

Verzamelen, verwerken en gebruiken persoonsgegevens

Wij verzamelen persoonlijke gegevens alleen op basis van de informatie die u naar ons toe verstrekt. De gegevens die u verstrekt worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van uw vraag en / of opdracht. De gegevens worden bewaard na gelang de fiscale bewaarplicht en daarna verwijderd, tenzij u goedkeuring heeft gegeven voor verder gebruik.

 

Nieuwsbrieven

Als u zich abonneert op de VKF Renzel e-mail nieuwsbrief, dan ontvangt u regelmatig informatie over nieuwe producten per e-mail. U hoeft hiervoor alleen uw e-mail adres te geven. VKF Renzel gebruikt uw e-mailadres uitsluitend voor promotionele doeleinden.

Toestemming tot het toezenden van de nieuwsbrief geschiedt indien u;

  • "nieuwsbrief" aanvraagt
  • klikt op "verzenden" bij aanvraag nieuwsbrief
  • bij winkelmandje of bij "catalogus bestellen" aanvinkt: "nieuwsbrief aanvragen"
  • "Nieuwsbrief aanvragen. U kunt zich op elk gewenst moment kosteloos afmelden voor de nieuwsbrief." aanvinkt.

Indien u de VKF Renzel e-mail nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u te allen tijde opzeggen. U kunt dat doen door middel van een link in de nieuwsbrief. Mocht u tussentijd de nieuwsbrief willen opzeggen dan kunt u ons een e-mail sturen, de contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

 

Verstrekken van persoonlijke gegevens aan derden

VKF Renzel verstrekt geen gegevens aan derden zonder uw toestemming. Alleen leveranciers en handelpartners die betrokken zijn bij uw aanvraag zijn een uitzondering. In deze gevallen houden wij ons strikt aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Het verstrekken van gegevens aan onze handelpartners wordt tot een minimum beperkt.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. VKF Renzel gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. De meeste cookies zullen tijdelijk worden opgeslagen, nadat u de browsersessie afsluit worden deze cookies gewist (tijdelijke cookies). Andere cookies blijven opgeslagen, deze stellen uw browser in staat u te herkennen bij een volgend bezoek (permanente cookies). Met de acceptatie van de cookies kunnen wij u betere klantenservice bieden, als u inlogt op uw persoonlijke pagina kunt u uw gehele order geschiedenis zien. Onze cookies geven geen informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij de VKF Renzel geen cookies ontvangt.

 

econda

Vragen en opmerkingen over de optimalisatie van de website worden geregistreerd en opgeslagen op het softwaresysteem Econda (http://www.econda.com). Door inzicht te krijgen in onze bezoekers maken wij gebruik van deze software. De software kan gebruik maken van cookies, deze cookies zijn voor gegevensopslag van uw eigen account op onze website. Zodra u terug keert naar onze site onthouden de cookies uw inloggegevens en kunt u direct weer inloggen. IP adressen worden niet opgeslagen.

 

Gebruik van Userlike

Wij bieden op sommige momenten tijdens openingstijden een chat functie aan om live direct met onze klanten in gesprek te treden bij eventuele vragen. Het programma dat wij hiervoor gebruiken is Userlike. Het bedrijf achter Userlike is gevestigd in Amsterdam en in Keulen. In keulen op het volgende adres: Aachener Strasse 55, 50674 Köln, Duitsland. Deze service maakt gebruik van cookies die op uw computer worden opgeslagen om een chat mogelijk te kunnen maken. De chatgeschiedenis wordt net als uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. VKF Renzel houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen. Tijdens een chatgesprek wordt het IP-adres voor korte tijd opgeslagen als locatie gebaseerde informatie, dit wordt aan het begin van het gesprek korte tijd opgevraagd en niet in een database opgeslagen. Persoonlijke informatie verzamelen, gegevens koppelen, opslaan in een database e.d. geschiedt alleen op het moment dat u vrijwillig de informatie aan ons overhandigd en wij iets met deze informatie moeten doen, dit kan bijvoorbeeld voorkomen in de loop van een chatgesprek. Voor verdere details over de bescherming van uw gegevens verwijzen wij u door naar de privacy policy van Userlike:

 

Informatie, correctie, blokkeren en verwijderen van gegevens

U heeft altijd het recht om opgeslagen informatie te veranderen, rectificeren of te verwijderen. Mocht u uw persoonlijke informatie willen wijzigen. Neem dan contact met ons op. De contactgegevens zijn te vinden onder aan de pagina.