Elektronische Preisauszeichnung

 

Elektronische Preisauszeichnung

 

Elektronische Preisauszeichnung

 

Elektronische Schap Labeling (ESL)

Hoe werkt ESL? - De innovatie aan het schap

Een ESL systeem kan eenvoudig worden aangesloten op uw bestaande productmanagement of kassasysteem. Door de installatie van slechts enkele Access-points heeft u al de mogelijkheid om in uw verkoopruimte de prijsinformatie aan het schap binnen enkele seconden volledig automatisch te wijzigen.

 

Het geheel werkt via een snel 2,4 GHz netwerk dat bidirectioneel de informatie uitwisselt met de elektronische prijskaartjes. Dankzij de bidirectionele verbinding zorgt het systeem er automatisch voor dat alle prijswijzigingen direct zichtbaar zijn op het schap.

 

Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid - middels een mobiele app - om direct meer informatie op te roepen over bepaalde artikelen.

 

Wat kan VKF Renzel voor u doen?

Als expert op het gebied van prijslabeling, winkelinrichting en verkoopbevordering zijn wij uw competente partner in de digitale prijslabeling.

 

Als fabrikant van bevestigingssystemen bieden wij oplossingen om het door u gekozen ESL systeem (Pricer, SES-iMAGOTAG, Findbox, Displaydata, Samsung / SoluM, troniTAG en andere leveranciers) in uw organisatie te integreren.

 

 

 

preisauszeichnung

Ons zusterbedrijf troniTAG kan u een passend productconcept aanbieden, als het gaat om uw eerste stappen tot digitaal beprijzen. Dit alles middels de nieuwste labeltechnologie van LG Innotek.