Banken en verzekeraars

Verkoopbevorderende producten voor dienstverlenende instellingen

De aandacht vragen van uw klant wordt vandaag de dag steeds moeilijker door een overvloed aan reclame-uitingen. Toch blijft het essentieel voor het succes van een dienstverlening. Onze producten ondersteunen de communicatie naar uw (potentiële) klanten op het POS. Maak gebruik van de presentatie mogelijkheden in en rondom uw pand. Denk daarbij niet alleen in de kantoren maar ook bij de receptie, in wachtruimtes, toiletten of eventueel in de etalage. In de meeste gevallen is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van buitenreclame, bijvoorbeeld borden of banners aan het pand of stoepborden voor aan de straat.

 

Wij hebben een selectie gemaakt van onze bestsellers voor banken en verzekeraars

Of het nu gaat om naambadges, banners, folderhouders, stoepborden of kliklijsten, VKF-Renzel biedt een breed gamma aan presentatiematerialen. Zie hier onder de meest gekozen artikelen voor de dienstverlenende sector.

 

 

 

 

Displays op maat voor Banken en verzekeraars

Als fabrikant van veel producten voor verkoopbevordering, zijn wij ook uw betrouwbare partner als het gaat om speciale POS displays.

 

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Bij een zeer groot aantal van onze producten gaat het om eigen productie

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Wij staan voor kwaliteit

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN

We gebruiken de nieuwste machines en bewezen technieken

 

 

 

Onze successen

Al meer dan 30 jaar zijn wij – wereldwijd – uw betrouwbare partner voor verkoopbevordering als het gaat om POS producten.

 

30

jaren

25

landen

870

werknemers

15.000

promotionele producten

 

wilt u graag persoonlijk advies?

 

stel uw vraag »