VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Confectiestandaards en spiegels

In deze categorie vindt u confectiestandaards, maataanduiders en spiegels voor uw winkelinrichting.

Meer lezen »

Confectiestandaards

In de categorie confectiestandaards vindt u diverse displays voor uw kleding, zowel verrijdbaar als vaststaande uitvoeringen. De confectiestandaards zijn universeel voor alle kledingstukken te gebruiken. De confectiestandaards met wieltjes zijn zeer geschikt voor gebuik op markten en beurzen. Ook kledinghangers kunt u in de categorie ”confectiestandaards” vinden.

Maataanduiders

Geef in uw kledingrekken duidelijk de maat aan met maataanduiders. VKF Renzel kan maataanduiders leveren in de vorm van ringen. Bijvoorbeeld ringen voor om de confectie stang of voor om de kleerhangers zelf. Uw klanten kunnen dan gelijk zien welke maat het kledingstuk is.

Spiegels

Spiegels zijn onmisbaar in de kledingbranche. Iedereen wil er leuk uit zien, zeker als uw potentiele klant op het punt staan om nieuwe kleding aan te kopen. Wij bieden grote verrijdbare spiegelstandaards, deze zijn zeer geschikt als mobiele spiegels voor beurzen, markten en evenemten. In ons assortiment vindt u ook kleinere spiegels voor het passen van schoenen.