VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Bannerdisplay „Backdrop“

aluminium

Art.nr.:

80.1064.4

Deze „Backdrop" (achterwand) is in de vorm van reclamemuur een echte eye-catcher. In combinatie met de „Bannerbow" ontstaat een perfecte beursstand voor elke gelegenheid.

Voor een stand-alone versie van de achterwand zijn voetsteunen wel noodzakelijk. Als u al een „Bannerbow" heeft - of u bestelt hem in combinatie met de „Bannerbow” - dan heeft u bij de „Backdrop" geen extra voetsteunen nodig, maar bevestigt u hem middels een adapter (zie accessoires) eenvoudig aan de bestaande „Bannerbow".

De display bestaat uit één flexibele glasvezelstang, waarvan de uiteinden in de aluminium voetsteunen worden gestoken. Vervolgens wordt de bedrukte banner (eenzijdig bedrukt, rugzijde wit) als een hoes over de gebogen glasvezelstang geschoven. Voor een combinatie met de „Bannerbow"
zijn 2 adapters vereist (accessoires). In deze adapter wordt zowel de glasvezelstang van de „Bannerbow" als die van de „Backdrop" gestoken. De banner wordt over de glasvezelstang geschoven en met klittenband bevestigd aan de „Bannerbow".
materiaal frame fiberglas
materiaal bespanning textielbanner
materiaal voet aluminium
kleur voet zwart
breedte 3.000 mm
hoogte 2.350 mm
diepte 150 mm
opdruk digitaaldruk op vlaggenstof 110 g/m²
versie 1-zijdig
uitvoering incl. transporttas
gewicht 14,5 kg
toepassingsgebied indoor

 615,00 €*

per stuk

 744,15 € Incl. BTW

2-3 weken
materiaal voet

Reviews van onze klanten

Je moet zijn ingelogd om een review te kunnen plaatsen.
Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?