VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Bannerdisplay „Backdrop“

Deze „Backdrop" (achterwand) is in de vorm van reclamemuur een echte eye-catcher. In combinatie met de „Bannerbow" ontstaat een perfecte beursstand voor elke gelegenheid.

Voor een stand-alone versie van de achterwand zijn voetsteunen wel noodzakelijk. Als u al een „Bannerbow" heeft - of u bestelt hem in combinatie met de „Bannerbow” - dan heeft u bij de „Backdrop" geen extra voetsteunen nodig, maar bevestigt u hem middels een adapter (zie accessoires) eenvoudig aan de bestaande „Bannerbow".

De display bestaat uit één flexibele glasvezelstang, waarvan de uiteinden in de aluminium voetsteunen worden gestoken. Vervolgens wordt de bedrukte banner (eenzijdig bedrukt, rugzijde wit) als een hoes over de gebogen glasvezelstang geschoven. Voor een combinatie met de „Bannerbow"
zijn 2 adapters vereist (accessoires). In deze adapter wordt zowel de glasvezelstang van de „Bannerbow" als die van de „Backdrop" gestoken. De banner wordt over de glasvezelstang geschoven en met klittenband bevestigd aan de „Bannerbow".
materiaal frame fiberglas
materiaal bespanning textielbanner
breedte 3.000 mm
hoogte 2.350 mm
opdruk digitaaldruk op vlaggenstof 110 g/m²
versie 1-zijdig
toepassingsgebied indoor

 vanaf 540,00 €*

per stuk

Kies uw variatie:

materiaal voet

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?