VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Uitschuifbare infodisplay „Extend"

Deze elegante informatiestandaard kan eenvoudig in hoogte worden aangepast dankzij de telescopische buis en is dus flexibel aan te passen voor elke toepassing.
Mogelijke toepassingsgebieden van deze uitschuifbare infodisplay „Extend" zijn bijvoorbeeld beurzen, autodealers, artsenpraktijken of autoriteiten. Hier kunnen de in hoogte verstelbare informatiestandaards bijv. prima worden gebruikt als informatiedrager of als wegwijzer.

De hoogwaardige uitstraling wordt gewaarborgd door de uniforme kleur van de kliklijst met verstekhoeken, de uitschuifbare buizen, de voetplaten als ook de vergrendelingshendel en het roterende mechanisme van de kliklijst.
Deze kliklijst is uitgerust met een grijs polystyreen rugdeel en een anti-reflecterende afdekfolie. De anti-reflecterende folie is gemaakt van UV-gestabiliseerd materiaal om vervaging of verkleuring van de posters te voorkomen. Bovendien zorgt de antireflecterende coating voor een aanzienlijk betere leesbaarheid, zelfs in direct zonlicht. De kliktechniek van de profielen garanderen een snelle wisseling van de inlegvellen / posters. Het roterende mechanisme aan de achterzijde van het frame maakt het mogelijk om uw boodschap zowel staand als liggend te presenteren.
De stabiliteit en standvastigheid van deze display wordt gewaarborgd door de gepoedercoate stalen voetplaat.

Een productie van de „Extend” op basis van speciale afmetingen of een aanpassing van de profielkleur en/of het basisframe door poedercoating in een standaard RAL-kleur is mogelijk vanaf 20 stuks. Wij doen u graag een mooi aanbod!
profielbreedte 25 mm
uitvoering hoek verstek
inrichting hoog- / dwarsformaat
voetmaat ø 305 mm

 vanaf 36,65 €*

per stuk

Kies uw variatie:

inschuifformaat
kleur

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?