Arktisquelle® waterfilter

Artikelnummer: 10.0563.1
NIEUW
NIEUW
  • pesticiden en industriële stoffen worden tot 99,99% geabsorbeerd
  • verwarmt water traploos tot 100 °C in enkele seconden
  • optimaliseert de pH-waarde van uw water
  • smaak- en basisfilters zorgen voor een natuurlijke smaak van het water
Productdetails »

NU UITPROBEREN - 14 DAGEN TESTACTIE*

*Als zakelijke koper kunt u dit waterfilter de eerste 14 dagen na aankoop gratis testen en gedurende deze periode de overeenkomst desgewenst herroepen. De testperiode gaat in zodra het apparaat bij u is afgeleverd. Als u het apparaat niet wilt houden, stuur het dan naar ons terug. U krijgt dan de volledige waarde van het product terugbetaald.
 

Specificaties

kleur wit
afmeting 445 x 250 x 408 mm
capaciteit 3,5 liter
temperatuur van 0° - 100°C verwarmbaar
vermogen 40 W
uitrusting met waterkokermodule voor geïntegreerde verhitting
uitrusting 2 inclusief voorgeïnstalleerde filterset
gewicht 11,5 kg

Artikelbeschrijving

Het Arktisquelle waterfilter zuivert het water volledig in een meerfasenfiltratieproces. Naast talrijke verontreinigende en giftige stoffen worden ook mineralen gefilterd. De primaire taak van water in het lichaam is onder meer het transport van voedingsstoffen, de bevoorrading van cellen en weefsel en diverse ontgiftings- en uitscheidingsprocessen. Om deze taken optimaal te kunnen uitvoeren, moet het water zo zuiver mogelijk zijn. Water heeft niet de taak om het lichaam van voedingsstoffen te voorzien; dit is het gevolg van uw eigen voedingspatroon.

Een voorbeeld: De dagelijkse behoefte aan kalium is ongeveer 4000 mg per dag, terwijl een fles mineraalwater ongeveer 0,5 - 18 mg per liter bevat. U zou dus ongeveer 220 liter water per dag moeten drinken om in uw kaliumbehoefte te voorzien. Een gekookte aardappel daarentegen bevat al 443 mg/100g kalium.

Wat onderscheidt Arktisquelle dan van andere producten?

Arktisquelle combineert prijs-kwaliteit met gebruiksgemak; de meest effectieve filtratie- en verfijningsprocessen ontmoeten hierbij een moderne look. De smaak van Arktis-water wordt vaak omschreven als uniek en zacht. Dit bereiken we door ons smaak- en basisfilter, die de drinkervaring van het water afrondt en de pH-waarde optimaliseert. Bovendien heeft u met Arktisquelle altijd een overzicht van uw actuele waterkwaliteit en kunt u uw water in enkele seconden continu tot 100°C verwarmen.

Hoe kan het water worden verwarmd met de Arktisquelle?

Met Arktisquelle kunt u het zuivere water continu verwarmen tot 100°C. Het geheel wordt geregeld door een geïntegreerd verwarmingselement, die sneller werkt dan welke waterkoker ook. Individuele temperatuurinstelling is mogelijk in drie instelbare standen: voor thee, babyvoeding of koffie.

Accessoires

Meer zien...

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

{{ review.oxfname }} schrijft:
Review voor:
Antwoord:

Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven