VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Actie en sale artikelen

In deze categorie vindt u artikelen die u kunt gebruiken voor uw promotieacties of bij loterijen.

Meer lezen »

Rad van fortuin

Met een 'rad van fortuin' valt u op in de massa. Een 'rad van fortuin' kunt u steeds weer op unieke wijze inzetten bij geluksspelletjes op een evenement, een open dag of op de beursvloer.

Loterijboxen

Loterijboxen zijn klassiekers voor beurzen, evenementen en tentoonstellingen. Deze praktische boxen zijn voor vele doeleinden inzetbaar, bijvoorbeeld als ideeënbus, donatiebox, visitekaartjesbus of natuurlijk als loterijbox.

Draagbare bannerdisplays

Trek de aandacht met draagbare bannerdisplays. Door medewerkers te laten rondlopen met zo'n display valt uw reclameboodschap gelijk op. Daarnaast zijn deze displays ook zeer handig voor het persoonlijk benaderen van uw doelgroep. Bijvoorbeeld bij het verkopen van abonnementen of het afnemen van enquetes.

Polsbandjes voor uw evenement

Op zoek naar polsbandjes voor uw evenement? In onze webshop vindt u diverse polsbandjes voor éénmalig gebruik. De polbandjes kunnen wij bedrukken naar uw wens. De polsbandjes zijn uitgerust met diverse soorten sluitingen.